Нелицеприятните факти 1:1

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Нелицеприятните факти 1:1

Мнениеот Basaev » 22 Апр 2012, 00:54

Само че в етичния кодекс пише друго, Барета:

РАЗДЕЛ IV Полицейският служител и задържаните лица
77. Полицейският служител не подлага задържаните лица при никакви обстоятелства на изтезание, физическо или психическо насилие, нехуманно или унизително отношение.
78. Полицейски служител, който е станал свидетел на полицейско насилие спрямо задържаното лице, се намесва, за да го спре и уведомява за това своите ръководители

Все си мисля че полицията най-много трябва да спазва правилата, ти какво ще кажеш?
В борбата със здравия разум, победата ще бъде наша....
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 22 Апр 2012, 11:23

Така е , прав си за правилата,ама стига сте цитирали тоя Етичен кодекс,без въобще да знаеш за какво става въпрос. Аман от "медийни бомби" , най-добре да го затворят това МВР и ще се решат проблемите на Народа...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 22 Апр 2012, 12:55

Тъжно, тъжно, за хората очакващи напредък, при силови власти поддържащи назадък. Интересно е какъв е точно конкурсът който е спечелен от този Николов ,за да го заеме на по -късен етап това местенцето като шеф на ОДП-София ?! Конкурс по бабаитлък ли е, по ругаене и псуване ли е? Каквото и престъпление да е извършено от победения в канадската борба, все пак редно е да бъде "обработван" в съгласие със ЗАКОНИТЕ. А и ако не си добър в канадската борба не означава непременно, че си престъпник, нали? Не за чудене, че обработените от някой милиционери , биват пускани от съда поради липса на достатъчно доказателства!Не знам как се чувстват истинските полицаи в редиците на МВР от ей такива подобни като Николов милиционери , но не им завиждам!Като за финал на МВР му трябва рестарт .Но това няма да стане ,защото си има причина .Спирам до тук ,защото ако продължа да си изказвам личната гледна точка ,няма да е удобна за някой съфорумци.
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Basaev » 22 Апр 2012, 18:27

Спред мен и полицаите и лекарското съсловие, а и не само те, са жертва на сбърканата система в Р. България.
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот малкия » 24 Апр 2012, 11:12

С това не мога да не се съглася. Поне що се отнася до служителите на МВР.
Между другото обаче същият този Етичен кодекс е част от сбърканата система (предполагам, това намеква BARETATA). А според мен е дори една от най-сбърканите части на сбърканата система. Горе-долу колкото българската версия на така наречената "Система за кооперативно управление"...
Синдикат

Мнениеот BARETATA » 24 Апр 2012, 19:18

малкия написа:С това не мога да не се съглася. Поне що се отнася до служителите на МВР.
Между другото обаче същият този Етичен кодекс е част от сбърканата система (предполагам, това намеква BARETATA). А според мен е дори една от най-сбърканите части на сбърканата система. Горе-долу колкото българската версия на така наречената "Система за кооперативно управление"...

:idea:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 25 Апр 2012, 08:03

Родната полиция… ни снима от храстите :D
Изображение
на снимката патрулката , стабилно закотвила се в храстите и снимаща преминаващите автомобили на изхода на Русе в посока София http://offnews.offroad-bulgaria.com/ind ... tite-video
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 25 Апр 2012, 09:58

Така трябва .
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 25 Апр 2012, 10:07

:evil: :evil: :evil: clearly , първо , какъв е тоя " селяк " , който се обръща към колегата с думите
" Снима ли ме , БЕЕЕЕ " ,второ патрулния автомобил не се е скрил в храстите,а се вижда перфектно , просто там МПС-то не възпрепятства движението.Трето , аман от философи , всички които ги дразни МВР и нередностите да заповядат да служат в МВР . Мен , лично ако ме пита с такъв тон , който описах по-горе , все едно такава личност не стои пред мен,призрак е за мен,никакво внимание няма да получи ... :evil:
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Basaev » 25 Апр 2012, 18:41

Тия от клипа направо говорят развален български..... :D
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Другите за нас