В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот clearly » 17 Апр 2012, 17:51

На фона на недостик в бюджета ,канцеларските мишки членове на изпълнителния и Надзорния съвет на АПСК,си раздавали ДМС :D Това е безобразие http://www.mediapool.bg/%D0%B2%D1%81%D0 ... 91840.html
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот MaverickBg » 17 Апр 2012, 21:29

Стартира учението „Тракийска звезда 2012”
Изображение

От днес на територията на авиобаза Граф Игнатиево стартира българо-американското учение “Тракийска звезда 2012”. Учението ще бъде между ВВС на Република България и 31-во авиокрило от състава на ВВС на САЩ, базирано в Авиано, Италия. „Тракийска звезда” ще продължи до 11 май.

Днес, 17 април, се провежда пребазирането на около 30 многоцелеви изтребителя F-16C/D block 40, a съвместните полети започват от утре, 18 април. В тях, от българска страна, ще вземат участие самолети МиГ-29, МиГ-21, Су-25 и C-27J Spartan. Директор на учението е бригаден генерал Румен Радев, заместник-командир на ВВС. В учението ще се включат и подразделения на Зенитно-ракетни войски.

Това е най-мащабното за авиобаза Граф Игнатиево чуждестранно пребазиране на оборудване, имущество и личен състав. Основни цели на тренировката са задълбочаване на взаимоотношенията с партньорите от Военновъздушните сили на САЩ в Европа и усъвършенстване на летателно-тактическата подготовка на пилотите от двете страни.

Летателните задачи, които ще изпълняват българските и американски пилоти, са тактически прехвати в смесени групи и единични и групови маневрени въздушни боеве. В плана на тренировката са включени и изпълнението на учебни стрелби и бомбопускания на полигон “Елена”.

На 27 април ще се проведе ден на високопоставените гости, а последните полети ще бъдат извършени на 10 май. На следващия ден ще започне обратното пребазиране на американските изтребители.

http://aeropress-bg.com/novini/36-news/ ... -2012.html

Който има възможност да отиде, ще присъства на голяма атракция.
По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот clearly » 18 Апр 2012, 13:59

Четвърти разстрел в София в рамките само на месец. Този път полицаите дори не разбрали, че това е убийство. Чак в моргата медиците открили две огнестрелни рани.Заради това смъртта не е отбелязана в криминалната сводка на полицията в него ден. http://btvnews.bg/kriminalno/sobstvenik ... iozno.html
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Basaev » 18 Апр 2012, 15:46

Ако го бяха гръмнали с гранатомет може би щяха да се усетят че не е умрял от естествена смърт :D
В борбата със здравия разум, победата ще бъде наша....
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот clearly » 18 Апр 2012, 19:37

Basaev написа:Ако го бяха гръмнали с гранатомет може би щяха да се усетят че не е умрял от естествена смърт :D

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7821_n.jpg Молим убийците за бъдеще да оставят бележки,че да не мъчат толкова съдебните докторя и професионалистите от МВР :D :D :D :D
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Basaev » 18 Апр 2012, 20:09

Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Basaev » 18 Апр 2012, 20:20

Той хубаво е задържан, ама да не се окаже че е някой друг извършителя ..... както стана с делото " Соло " и мн.други.
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот clearly » 18 Апр 2012, 20:47

ninja написа:
clearly написа:Четвърти разстрел в София в рамките само на месец. Този път полицаите дори не разбрали, че това е убийство. Чак в моргата медиците открили две огнестрелни рани.Заради това смъртта не е отбелязана в криминалната сводка на полицията в него ден. http://btvnews.bg/kriminalno/sobstvenik ... iozno.html

Мноо ме кефи, когато него ден, полицията земе, че опровергаее подбрани цитати на поредния форумен трол - Старши комисар Валери Йорданов: 40-годишен криминално проявен е задържан за убийството в „Горубляне”

не го казвам аз а колегата ти
Basaev » 18 Апр 2012, 19:20
Той хубаво е задържан, ама да не се окаже че е някой друг извършителя ..... както стана с делото " Соло " и мн.други.

ninja"нима си мислиш ,че не съм я чела тая новина ?Напротив но не исках да се изказвам тук, но сега ще го направя . .Ще ти кажа мнението си което съм изразила във фейса още щом като я пуснаха ,а после и при инвесторите .Брях ФБР нищо не струва пред нашето МВР.... Докат съобщят за убийството с 4 дена закъснение и хоп арестувааха заподозрян, който бил криминално проявен та он имал лични битови мотиви. И между другото доста ви критикувт из фейса ,че е мълчано и останах с впечатление,че никой не ви вярва ,че тоя е виновен.

пп Нарязали с флекс намерения в "Княжево" труп...Отначало се предполагаше, че ръцете са на около 20-годишна жена, но по-късно в други пликове беше намерена главата, торса и подбедриците, откъдето експерти заключиха, че разчлененото тяло е на мъж между 40 и 50 годин> http://www.novini.bg/news/61271-%D0%BD% ... D0%BF.html
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Basaev » 18 Апр 2012, 20:55

Истинските професионалисти в системата на МВР отдавна я напуснаха. Останаха малцина. Мен са ме спирали с колата посред бял ден и чувам как полицая ме пуска за справка по радиостанцията и казва: Рег.номер еди кой си - черен голф...... викам му, колата ми е черна ама не е голф, той гледа, върти се, накрая по емблемата разбра че е Нисан...... какво да ти кажа повече.
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот clearly » 18 Апр 2012, 21:09

ninja написа:
clearly написа:
ninja написа:
clearly написа:Четвърти разстрел в София в рамките само на месец. Този път полицаите дори не разбрали, че това е убийство. Чак в моргата медиците открили две огнестрелни рани.Заради това смъртта не е отбелязана в криминалната сводка на полицията в него ден. http://btvnews.bg/kriminalno/sobstvenik ... iozno.html

Мноо ме кефи, когато него ден, полицията земе, че опровергаее подбрани цитати на поредния форумен трол - Старши комисар Валери Йорданов: 40-годишен криминално проявен е задържан за убийството в „Горубляне”

не го казвам аз а колегата ти
Basaev » 18 Апр 2012, 19:20

ninja"нима си мислиш ,че не съм я чела тая новина ?Напротив но не исках да се изказвам тук, но сега ще го направя . .Ще ти кажа мнението си което съм изразила във фейса още щом като я пуснаха ,а после и при инвесторите .Брях ФБР нищо не струва пред нашето МВР.... Докат съобщят за убийството с 4 дена закъснение и хоп арестувааха заподозрян, който бил криминално проявен та он имал лични битови мотиви. И между другото доста ви критикувт из фейса ,че е мълчано и останах с впечатление,че никой не ви вярва ,че тоя е виновен.

пп Нарязали с флекс намерения в "Княжево" труп...Отначало се предполагаше, че ръцете са на около 20-годишна жена, но по-късно в други пликове беше намерена главата, торса и подбедриците, откъдето експерти заключиха, че разчлененото тяло е на мъж между 40 и 50 годин> http://www.novini.bg/news/61271-%D0%BD% ... D0%BF.html

Колкото ти си ми колега, толкоз и Басаев е. Стига си спамила с журналистически хъс, все едно е НОВИНА
това дето "казваш". Знаем и без да напомняш, че сме зле. Капиш ?

ninja"на заяждания ли ще си играем ?И какво лошо има ние които не сме в системата да си изразяваме гледната точка и на база и ваше , да се стигне до някакво заключение по дадена новина ?
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса