Постъпване на работа в МВР?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Постъпване на работа в МВР?

Мнениеот Colt » 29 Мар 2012, 21:37

Има за СПУ - ГДОП ти не беше ли кандидат или се бъркам от темата в форума за СПУ
Colt
Нов
Нов

Мнениеот jigi » 29 Мар 2012, 21:56

Здравейте на всички,нов съм във форума и от известно време ме мъчи един въпрос за това искам да се допитам до по компетентни от мен хора.Преди 5-6 дни пуших марихуана(по принцип не се занимавам,но просто бях пийнал и така се случи,искам да подчертая ,че други боклуци не съм взимал).Сега има хубав конкурс в МВР за който искам да кандидатсвам.Проблема е ,че срока за подаване на документите приключва на 4 април.Интересуваме при медицинския преглед и по специално при изследването на кръвта и урината съблюдава ли се за наличието на тхк(марихуана)или има за цел да установи дали си клинично здрав??Наистина много се притеснявам от това и моля най искрено ако някой е компетентен по тази тема да помогне!!!!Интересуваме конкретно за марихуана дали се съблюдава!!!Иначе съм завършил Национална и регионална сигурност във Военния Университет във Велико Търново!!Моля помогнете!!!
jigi
Нов
Нов

Мнениеот akulata » 30 Мар 2012, 08:52

jigi написа:Здравейте на всички,нов съм във форума и от известно време ме мъчи един въпрос за това искам да се допитам до по компетентни от мен хора.Преди 5-6 дни пуших марихуана(по принцип не се занимавам,но просто бях пийнал и така се случи,искам да подчертая ,че други боклуци не съм взимал).Сега има хубав конкурс в МВР за който искам да кандидатсвам.Проблема е ,че срока за подаване на документите приключва на 4 април.Интересуваме при медицинския преглед и по специално при изследването на кръвта и урината съблюдава ли се за наличието на тхк(марихуана)или има за цел да установи дали си клинично здрав??Наистина много се притеснявам от това и моля най искрено ако някой е компетентен по тази тема да помогне!!!!Интересуваме конкретно за марихуана дали се съблюдава!!!Иначе съм завършил Национална и регионална сигурност във Военния Университет във Велико Търново!!Моля помогнете!!!

Здравей някъде в сайта на МВР имаше изложено медицинското свидетелство, с което минаваш на прегледите и на него пише какви изследвания се правят на кръвта и урината.
Ето какво представлява медицинското свидетелство разгледай и се консултирай с някой лекар какво означават изследванията! :) Успех!

http://www.academy.mvr.bg/NR/rdonlyres/ ... 0/Med2.pdf
Можеш да отнемеш островът от момчето, но не и момчето от острова!!!
Аватар
akulata
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот jigi » 30 Мар 2012, 12:20

Благодаря за отговора но нещо немога да отворя линка иска ми някаква парола.
jigi
Нов
Нов

Мнениеот jigi » 31 Мар 2012, 00:17

Мерси за отговора,все пак да попитам защо точно на очния преглед????Чесно казано от това което слушам от колеги в университета и бивши дори и активни служители на МВР започам много да се отчайвам и се чудя дали въобще има смисъл да си късам нервите и да си харча парите за кандидатсване в МВР.Сега има конкурс за Г категория който искам да пробвам(криминална полиция 1 вакантно място) с който съм се консултирал до сега,всеки ми казава че няма смисъл,още повече ,че дори и да влезна в системата не съм много сигурен дали си заслужава риска и напрежението спрямо заплатите.Само като се замисля колко случаи на самоубили се полицай има!!!В тая мутренска държава в която живеем парата диктува правилата!!!Какво стана с полицая който наскоро беше пребит до смърт в едно софийско заведение от охраната на някав си баровец,има ли виновен за случилото се???До колкото знам все още не,а човека оставя след себе си две деца които трябва да израстнат без баща!!!!!
jigi
Нов
Нов

Мнениеот Phenomen4e » 31 Мар 2012, 21:51

Здравейте тази година завършвам средното си образование и бих искал да кандидаствам за полицай в АМВР Симеоново.Ако някои е ученик там или има познат които вече учи там и ако има някаква по подробна информация за това как се влиза в академията с изпити.Благодаря ви предварително :)
Phenomen4e
Нов
Нов

Мнениеот Mr.Sunshine » 04 Апр 2012, 21:36

Постъпването е като всяка друга година с разликата, че няма вътрешни изпити. Разгледай коментарите назад в темата, ще ти бъдат полезни.Плюс това, до колкото разбрах, документите се подават в областните дирекции по местоживеене. :)
Mr.Sunshine
Нов
Нов

Мнениеот kkarakashev » 17 Апр 2012, 19:37

Пуснати са дати за П.И. за СДВР. Късмет на колегите кандидати ;)
п.с. Точно 10 месеца след започване на конкурса е предпоследният изпит :lol: :lol: , Ако продължа на татък, а дано е така, ще е най-дългата сесия от изпити - виждам е около 12-18 месеца :lol: :lol: :lol:
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот CoHuK » 18 Апр 2012, 19:40

здравеите бъдещи колеги надявам се ! така миналата година кандидатствах в академията на мвр но ме скъсаха на така обичаното от всички курсанти "психо тест" и понеже аз адски много искам да имам образование от академията и избрах след много консултации по лесният вариянт "поне така казват служители на мвр" та мисалта ми е,ще кандидатствам за работа в полицията в моят град и след изучаването на школа ще пробвам пак в академията и искам некои да ми обесни по подробно ако е възможно,като си служител на мвр как става кандидатстването за академията,само знам че формата на обучението е задочна и е няма практиката и сичко останало като в редовното обучение а ходиш само на лекции и испити,МЕРСИ :) ?
CoHuK

Мнениеот daniela_suzi » 19 Апр 2012, 13:04

:roll: Лелеееееееее,свят ми се зави докато прочета горното-много дълго изречение бре,господин кандидат-полицай!!!Поразрови се малко във форума и ще намериш инфо за всичко,за което питаш! ;)
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР