Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот MaverickBg » 14 Апр 2012, 22:42

daniela_suzi написа:Наздраве!!!Благодаря за поканата,но в момента служа на Родината,т.е. на дежурство съм! :) Но щом си в кръчма,компания ще си намериш.Хайде още веднъж-Наздраве! ;)

До твоята да я докараме така да си даваме дежурствата. :D Наздраве и от мен и леко дежурство на всички, които в момента са на работа. :)
По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот daniela_suzi » 14 Апр 2012, 22:51

Благодаря за пожеланието,но от това,че имам време понякога да пиша тук не можеш да си сигурен каква ми е работата и колко е лека или тежка.Няма да изпадам в подробности.Тези,с които се знаем по-отдавна знаят за какво говоря.Лека вечер! 8-)
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 23:04

daniela_suzi написа:Наздраве!!!Благодаря за поканата,но в момента служа на Родината,т.е. на дежурство съм! :) Но щом си в кръчма,компания ще си намериш.Хайде още веднъж-Наздраве! ;)

Спокойно дежурство, daniela_suzi ! Ще ударя една бирюха за твое здраве. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 15 Апр 2012, 06:57

Жалко! Ранна утрин, а да няма на кой да напишеш изгревно разказче... Нищо, само още ден.
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 16 Апр 2012, 21:41

Все ми се е струвало ,че най-секси професия е тая на полицая. Изображение Оказа се ,че не е така .Според анкетата проведена сред 400 мъже и жени , кои професии те намират за най-секси,на първо място е.........Ето ви инфо http://www.girl.com.au/sexy-professions.htm от което е видно коя е номер едно сред жените и съответно сред мъжете.
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 16 Апр 2012, 21:54

clearly написа:Все ми се е струвало ,че най-секси професия е тая на полицая. Изображение Оказа се ,че не е така ...

Едно е професията на полицая, друго е полицая. Понякога ми се струва, че и той е човек... :?:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 16 Апр 2012, 22:20

Матейко написа:
clearly написа:Все ми се е струвало ,че най-секси професия е тая на полицая. Изображение Оказа се ,че не е така ...

Едно е професията на полицая, друго е полицая. Понякога ми се струва, че и той е човек... :?:

Матейко в анкетата иде реч ,точно за професии ,а не за самата личност.За да класират на 1 място женките лекар,явно униформата им въздейства сексуално и същият има по- голям шанс от полицая ,за да му се отвори парашута.
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 16 Апр 2012, 22:33

clearly написа:... Матейко в анкетата иде реч ,точно за професии ,а не за самата личност.За да класират на 1 място женките лекар,явно униформата им въздейства сексуално и същият има по- голям шанс от полицая ,за да му се отвори парашута.

Избеснях! На времето простих на няколко лекаря и прекратих разследването за техни престъпни небрежности. Но вече край! Започвам от онзи простак от съдебна медицина. Той пък как въздейства сексуално, като все вони на мърша? Що за хора сте вие жените! :?
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 16 Апр 2012, 22:39

Матейко написа:
clearly написа:... Матейко в анкетата иде реч ,точно за професии ,а не за самата личност.За да класират на 1 място женките лекар,явно униформата им въздейства сексуално и същият има по- голям шанс от полицая ,за да му се отвори парашута.

Избеснях! На времето простих на няколко лекаря и прекратих разследването за техни престъпни небрежности. Но вече край! Започвам от онзи простак от съдебна медицина. Той пък как въздейства сексуално, като все вони на мърша? Що за хора сте вие жените! :?

Извратени сме бря :D
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 16 Апр 2012, 22:45

clearly написа: Извратени сме бря :D

Това ме стресна... Виждам, че е изключителна грешка мъжът да си пада по жена. Крайно време е да бъде създаден трети пол. Вторият се изврати. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите