Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот MaverickBg » 13 Апр 2012, 21:14

Жени описаха идеалния мъж

Съвършеният мъж яде месо, кара Audi и се обажда на майка си два пъти седмично. Това разкриват резултатите от проучване, проведено сред 2000 жени и цитирано от Newslite.tv.

Идеалният за жените представител на силния пол също така пие бира, а не вино или алкохол, но пък яде месо и не се увлича по вегетарианство. Не е пушач.

На ръст е малко над 1,80 метра, с къса тъмна коса, кафяви очи и със стил на обличане. Освен това е добре обръснат, а гърдите му не са космати.

Разбира се, той има диплома за завършено образование и прилична работа. 15% от жените са още по-взискателни и не се задоволяват с по-малко от магистърска или докторска степен.

70% от представителките на нежния пол си признават, че идеалният мъж би трябвало да изкарва повече от тях.

На жените не се нравят твърде сериозни мъже - 43% предпочитат симпатяга, който умее да се шегува и да ги разсмива, а не да ги въвлича в задълбочени разговори.

И все пак 86 на сто от дамите искат мъж, който е чувствителен, но цели 64% искат от него да казва "Обичам те", само когато наистина го чувства.

Сред останалите препоръчителни изисквания на дамите към кандидата за перфектен мъж са: мускулесто тяло, тен, готов е за 17 минути, носи елегантни дънки с ризка и пуловер с V-образно деколте, иска семейство, обича да пазарува, обича да гледа футбол, признава си, когато се зазяпва по други жени, има шофьорска книжка, може да плува, да кара колело и да сменя спукана гума.

http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%B ... 70261.html
По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Матейко » 13 Апр 2012, 22:25

MaverickBg написа:
Идеалният за жените...
На ръст е малко над 1,80 метра, с къса тъмна коса, кафяви очи и със стил на обличане. Освен това е добре обръснат, а гърдите му не са космати...

Изкефих се - аз съм бил идеалният мъж! Остава ми само да се обръсна. Всъщност какво означава стил на обличане? Как се обличам или с какво се обличам? Защото ако е как се обличам, то като бързам за работа, за 2,7 сек. съвсем стилно се обличам от чорап до шапка. Завихрям мощно торнадо и малко преди да се срути апартамента, се измъквам от него стилно облечен. Няма спор, идеалният мъж съм аз! :oops:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 14 Апр 2012, 09:41

MaverickBg написа:Жени описаха идеалния мъж

Сред останалите препоръчителни изисквания на дамите към кандидата за перфектен мъж са: ... готов е за 17 минути...

Понеже съм от жените, които описват идеалния с едно изречение, внимателно прочетох горното обобщение. Визуализирах образа и като стигнах до цитираното запецнах. Готов е с какво? Плюс това отдавна съм забелязала едно лексикално несъвършенство на българския. Примерно в немския има две думи: готов съм да започна, и готов съм, приключих.
В тоя ред на мисли, моля някой да ми обясни какво точно прави идеалният в тези 17 минути. :)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 14 Апр 2012, 11:49

Strange написа:
MaverickBg написа:Жени описаха идеалния мъж

Сред останалите препоръчителни изисквания на дамите към кандидата за перфектен мъж са: ... готов е за 17 минути...

Понеже съм от жените, които описват идеалния с едно изречение, внимателно прочетох горното обобщение. Визуализирах образа и като стигнах до цитираното запецнах. Готов е с какво? Плюс това отдавна съм забелязала едно лексикално несъвършенство на българския. Примерно в немския има две думи: готов съм да започна, и готов съм, приключих.
В тоя ред на мисли, моля някой да ми обясни какво точно прави идеалният в тези 17 минути. :)

Поради това ,че бг медиите не се научиха когато ще ни информират за нещо от чужда преса да го превеждат 1:1 , и за това не ти е ясно за какво иде реч за тези 17 мин.Според анкетата качествата на перфектният мъж са :
Six feet tall
Muscly, toned and athletic
Brown eyes
Short dark hair
Smart dress sense
A beer or lager drinker
Non smoker
Wears smart jeans, shirt and a
V-neck jumper
Gets ready in 17 minutes
Stylish
Wants a family
Earns 48,000 pounds a year
Loves shopping
Eats meat
Clean shaven
Smooth chest
Watches soaps
Enjoys watching football
Drives an Audi
Educated to degree level
Earns more than you
Jokes around and has a laugh
Sensitive when you are upset
Tells you he loves you only when he means it
Admits it when he looks at other women
Holds a driving licence
Can swim
Can ride a bike
Can change a tyre
Rings mum regularly

тоест да се приготвя за 17 минути.Относно височината ако трябва да сме точни в анкетата иде реч за 6 фута което е =182,88 сантиметра.Идеалният мъж трябва и да печели 48 хиляди паунда на година ;) Ето ви инфото http://www.dailymail.co.uk/femail/artic ... -Audi.html
http://www.hindustantimes.com/Entertain ... 36921.aspx за цялото изследване.За финал според мен мъжо трябва да е като Брадли Купър леко неглеже , който бе определен за най-сексапилния мъж за 2011 г. според списание People
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 14 Апр 2012, 12:13

Не виждам смисъл в копирането на резултатите от анкетата на английски. Дори правилната забележка за нюанса - приготвям се/готов съм, пак не отговаря на въпроса ми. Всъщност старомодно се надявах на забавен диалог, който Матейко стартира, вместо на така разпространеното и изключващо мисъл копи-пействане.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 14 Апр 2012, 12:42

Матейко написа:... Няма спор, идеалният мъж съм аз! :oops:

:oops: :oops: :oops: Де да беше само ти... :oops:

:mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 12:52

MaverickBg написа:... тен, готов е за 17 минути...

Аз съм праволинейно мислещ човек /въпреки запетайката/, поради което смятам, че идеалният мъж е готов с тена си за 17 минути. Така отново излиза, че съм не просто идеален, а свръх такъв, защото на мен ми е достатъчно само 7 минути лято и почернявам като донбаски антрацит. При 17 минути вече преминавам всякакви граници и получавам снежнобял тен. Мале, колко съм идеален! Дали не съм осмото чудо на света?! :oops:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 14 Апр 2012, 13:16

Матейко написа:...излиза, че съм не просто идеален, а свръх такъв, защото на мен ми е достатъчно само 7 минути ...

По женски пак ще задам уточняващ въпрос - нали на нас все нещо не ни е ясно.
Господа идеални, на база горното мога ли да си направя извода, че необходимото ви време е обратно пропорционално на вашата идеалност. ;)
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 14 Апр 2012, 13:18

[quote="Матейко Мале, колко съм идеален! Дали не съм осмото чудо на света?! :oops:[/quote]

Е не мога да се сдържам вече, Матейко, специален поздрав за теб! ;)
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 13:31

Благодаря, Кали, за милото поздравче, но в него се казва, че на Балканския полуостров няма втори като мен. Принизяваш ме! Но не ти се сърдя. Явно просто не знаеш що е идеален мъж и че втори като него няма не само на Балканите, но и никъде из Вселената. До такава степен е неповторим, че даже и него го няма. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите