Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот clearly » 19 Мар 2012, 19:47

Изображение
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 20 Мар 2012, 19:25

clearly написа:Изследване касаещо жените > http://gizmodo.com/5894440/scientific-p ... ale-orgasm
КОМИСАР

Мнениеот Strange » 20 Мар 2012, 20:53

Понеже я препоръчвате, внимателно прочетох горната статия. След първоначалното разочарование от повърхностните и дори невярни неща в нея, кликнах линка на т.нар. изследователски екип и нещата ми се изясниха.
В повечето университети /най-вече в САЩ/ сформират изследователски групи по различни проблеми. Прави се с цел повишаване на рейтинга на учебното заведение - изследователските програми го нареждат напред в класацията. Разбира се има много места, където наистина се прави наука, но другаде /допускам, че авторите на горното са точно от другаде/ се събират данни, обобщават се и се прави извод, който няма нищо общо с истината. Информацията е вярна, но тълкуването и не. Веднага ви давам смешен пример:
Представете си, че изследвам закономерности в случаи на удавяне. От събираните с месеци данни веднага се вижда, че на местата, където консумацията на сладолед е по-висока от средната, има и повече удавени. Това е достатъчно за да заключа авторитетно, че яденето на сладолед е много вероятно да доведе до удавяне. :)
Понеже сме в дамската тема, ще спомена и друг подобен извод, тиражиран масово в медиите преди време: че носенето на сутиен повишава риска от рак на гърдата. Защо ли? Ами защото изследователите са забелязали, че сред жените, които не носят, има по-малко случаи. Няма нужда да се мисли повече - примерно дали големината на гърдите и съотвено количеството млечни жлези могат да бъдат фактор.
Така че момичета не носете сутиени, не яжте сладолед и не ходете на секс терапия чрез оргазъм, предизвикан от физически упражнения, който авторите дори не могат да обяснят. :)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 21 Мар 2012, 19:23

Strange нямах си на идея с каква цел се правят такива проучвание,но аз също не им вярвам.Преди време учените от някаква америш болница писаха ,че нямало доказателства за G точката при жените.И си викам абе тия за да стигнат до това заключение,сигурно са правели тестове само върху фригидни жени.
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот MaverickBg » 21 Мар 2012, 21:30

Изображение

Добре е да понаучим някоя и друга фаза, че иначе няма угодия. :D :roll:
По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 27 Мар 2012, 12:32

Как да не разсърдим свекървата на Великден

Разсейвайте я с комплименти, за да не гледа постоянно в чинията ви

На големи празници като наближаващия Великден цялото семейство се събира традиционно при свекървата. Това е моментът, в който Тя иска да блесне пред вас с кулинарни умения на перфектната домакиня.

В същото време вие сте на диета и не може да се тъпчете със салати, яйца, агнешка плешка, козуначено руло с конфитюр и т. н.

Тя обаче все ви подканя да опитате от това или онова и ви пита пред всички защо чинията ви е пълна, може би не се чувствате добре? Всички обръщат загрижени погледи към вас и не очакват да чуят женски капризи като "аз съм на диета" – много неуместно изказване от ваша страна.

Как да откажете тогава купищата храна, без да влизате в пререкания с маминка?

1. Помогнете й – вдигайте чиниите, пълнете празните чаши, въобще ставайте по-често от масата. Никой не отказва помощ, когато е претоварен.

2. Разсейвайте я с комплименти – "Козунакът беше толкова вкусен, че не мога да изям и хапка повече! Трябва обезателно да ми дадеш рецептата!"

3. Запълнете чинията си със здравословна храна – повечко салата, ядки, така че да няма място в нея за допълнителна порция.

4. Отрежете си сама малко парче от козунака и ако все пак настоява да го изядете цялото, обяснете, че е много вкусно и искате останалото да си го вземете за вкъщи.

Още любопитна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2 ... den.154986

:mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот clearly » 27 Мар 2012, 17:01

Lord написа:Как да не разсърдим свекървата на Великден

Разсейвайте я с комплименти, за да не гледа постоянно в чинията ви

Епа я нямам свекърва следва,че няма кой да ми гледа в чинията Лорд ;)

Изображение
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7708_n.jpg
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 29 Мар 2012, 21:29

Изображение
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот MaverickBg » 01 Апр 2012, 18:56

И за да има баланс :

Топ 10 на мъжките лъжи

Какво ли на правят и казват мъжете за да се опитат да бъдат с жена която са харесали, думите от устата му започват да се леят като на Омир пред публика.

Вероятно доста от жените който ще прочетат статията са чували всички изречения по-долу и ще се подсмихнат кокетно, уважаеми дами не забравяйте каквото и да казват или правят мъжете го правят защото са пленени от вас и ако ви лъжат това е защото вие сте им позволили да го направят.

За дамите който прочетат долната класация и вярват в нея, да се обърнат към по възрастна жена за съвет :)

ТОП 10 на изречения преди да станете гаджета

1. Никога не бих могъл да спя с жена, която не обичам.

2. Искам да те направя щастлива.

3. Когато си с мен, ще се чувстваш като кралица.

4. Ще получиш от мен всичко, за което някога си мечтала.

5. Искам да те виждам винаги усмихната. Това ми действа страхотно.

6. Изглеждаш тъжна. Разкажи ми какво не е наред. Аз ще те утеша.

7. Дълго бях сам, но сега мисля, е трябва да подновим връзката си.

8. Ти си жената, за която винаги съм мечтал.

9. Нужна ти е работа? Това не е проблем.

10. Не, не съм женен.

Топ 10 на мъжките лъжи по време на брак

10. Роклята ти стои много добре!

Тази ситуация е позната на мъжете до болка, ще излизате и тъкмо да тръгвате, тя се притеснява, че тази рокля не и стой добре и ако е така ще я смени, което ще отнеме поне още 15 минути в размишления за външният й вид и така вече сте закъснели.

За да си спестят това мъжете просто го избягват с думите " Роклята, гримът, обувките, чантата и прочие ти стоят прекрасно!", последвано от "Красива си" или други ласкателните коментари.

9. Не ми харесва да ходя в стриптийз клубове.

Стриптийз клубовете, както и филмите за възрастни събуждат в мъжете първични чувства, които повечето мъже не могат да игнорират. И това е ясно на жените. Затова, за да си избегнат обяснения и скандали това е най – удобната лъжа.

8. Ще говорим за това по – късно!

Което значи никога. Просто не искат да говорят за това когато и да е било, за тях е нещо, з което не си струва да се хабят да го обсъждат.

7. Как ти хрумна? Естествено, че няма друга!

Ако сте стигнали до този въпрос защото сте ревнива по добре спрете с него защото това може да го накара наистина да отиде при друга заради тормоза. Ако не сте ревнива и почва да закъснява от работа най-вероятно има друга и инстинкта ви не ви лъже.

6. Обичам твоите манджи!

Нямат избор искат да получават храна всяка вечер :)

5. Не мисля за други жени!

Мъжете са си природно устроени да имат повече жени, само, че в днешно време те се самоконтролират до колкото могат. Но никога в главата не им е само една жена. Мислят за тази от списанието, за тази от филма или за тази от сладкарницата. А това е лошо да си го признаеш пред половинката си, нали?

4. Можеш да използваш моят бръснач, за да си обръснеш краката.

Мъжете не обичат да делят този атрибут с никого, а мисълта за това, че тя не е идеална ги разочарова. Затова когато мъж каже това, значи бръсначът е нов и неизползван.

3. Не, наистина не си дебела.

И да сте няма да ви го каже. СПРЕТЕ ТОРМОЗА :P

2. Обичам компанията на майка ти.

Е, няма такъв мъж. Просто иска да избегне караници и скандали.

1. Съжалявам!

Независимо дали става дума за бягство от неприятна ситуация или изтръгване на аргумент в зародиш, тази дума може да бъде много удобна за мъжете. Тази малка лъжа е отстояла на времето и се е доказала на мъжете при техните кавги с жените.

http://news.data.bg/14/lubopitno/326661/
По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите