clearly написа:Интересува ме ЗАЩО от МВР не са издали ОГРАНИЧИТЕЛНА ЗАПОВЕД /ако бъркам в наименованието съфорумците да ме поправят/на това лице което ви притеснява?Същата преди 4 години беше извадена на подобен случай в който идеше реч за изнудване спрямо синът ми от лице което не го познава ,та за това питам?
Тоя образ явно изпозлва това,че сте страхлива .Ако на мен ми се случи такова нещо ,въобще няма да ходя и да се оплаквам.
Ако на вас ви се случи- вие сте мъж, не жена и въпреки еманципацията има огромни разлики в половете. Вие както разбирам имате син, но позволете ми да твърдя, че ако имахте дъщеря ( може би имате, но на нея не се е случило) разликата щеше да е същественна. Дали съм страхлива?- а ако не бях какво се очаваше да направя- да го набия

-аз подобно на сестрата на scofieldpb съм не 45 ами 50 кг. Повярвайте ми не ми липсва злоба и желание за отмъщение ( не съм толкова благородна )Напротив с цялото си същество искам този човек да си получи залсуженото та и малко отгоре, но ако сте прочели вниматело какво съм писала ще схванете защо не съм влязла в директна конфронтация с въпросното лице Пропуснах досега да спомена че въпросния човек дори е подавал жалба срещу мен и мой познат за това че сме го заплашвали ( комична ситуация, но истинска) наложи се да ходя аз като заподозрян да пиша обясения - представете си ситуацията да се смееш ли, да плачеш ли? И естествено всичко в очите на полицията започва да изглежда като махленско надлъгване- ходи обясявай, кой е потърпевш.
Simo007 за бодигарда - не съм толкова богата и известна

но мерси за съвета . За сега ще си се разхождам сама , въпреки че особено когато шофирам съм наистина много нащрек кой кара след мен и колко време ( май имам лека форма на мания за преследване, но то се подразбира )
scofieldpb подобен "разговор" бе проведен преди доста време още в началото на сагата - подейства за кратко, после просто неисках да заниавам хората с проблемите си и сама търся вариант ( било с пренебрегване на въпростата личност, стотици пъти съм го питала какво точно иска за да престане Отговора " ми аз нищо не правя просто си обикалям, имам време за губене" Колко точно луд трябва да си за да отговаряш така. Към момента има затишие но аз не вярвам, винаги има по 1 седмица застой и после....... пак на ново. Историята не е елементарна , но сигурно е клише, но аз съм млад човек с образование, нормални семейство и сностна работа и въпреки всико живея в ад от кошмари и стрес, от напрежение и погнуса от случващото се. Разбрах и благодаря на всички за съветите. Не пиша във форуми, на принципа съм че не трябва да си споделяш проблемите защото или хората не ги интересува и драматизма е излишен или ще се радват на тях ( повярвайте ми дори родителите ми незнаят, колегите или дори огромна част от приятелите ми) Информирани са малка част от хората около мен -2-3 човека. Мразя сеирите, публичността на личния живот и драматизма - презирам ги. За това и може би това продължава. Исках сама да се справя без да натоварвам и натъжама хората около мен ( имаше момент в който не излизах без придружител и то мъж (приятел)) Близките ми не спяха от притеснение, след застой от страна на "говедото" голяма част от хората си мислят, че всичко е свършило, ама не е . Но аз не казах за да не ги натоваря отново- останах да се боря сама, както мога. Незнам дали съм страхлива, но избрах този начин. Стана прекалено драматично. Това е за сега. ОТНОВО БЛАГОДАРЯ