УС на СФСМВР

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: УС на СФСМВР

Мнениеот SFS » 20 Ное 2009, 22:51

Но нека оставим това за момента. Тое важно, защото с неузрели хора, нормална структора не се гради...но ще сложим това в скоби.

Кажи сега, колко пари събрахте и колко изпратихте до момента в касата в София. Знаеш ли за какво, от кой и кога са били похарчени. Можеш ли да направиш справка и проверка на това, когато твоите началници 44 бр. го поискат до 3 дни.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот STO92 » 20 Ное 2009, 22:58

Когато тези 44бр. ме попитат, аз ще направя тази справка и ще им покажа, а Вие колко пари дадохте ? На кой ги дадохте ? ЗА ВАС ПАРИТЕ ЛИ СА ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ ?

Уверявам Ви, че в живота, не парите са най-важното нещо ? Пожелавам Ви всичко което не можете да си купите с пари, и тогава няма да имате нужда от кой знае колко !!! ;)

Тези 44бр. членове имат и дават това, което никой не може да си купи с пари !!! ;)
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА !!!

Изображение
=======================
ИМА НЕЩА, ЗА КОИТО НЕ ЗНАЕМ !!!
Аватар
STO92
Полицай
Полицай

Мнениеот Макараджийски » 20 Ное 2009, 23:07

"Ръководителя"? Брях, май някой покрай това СФС,забравиха къде са си събули цървулите?
Май Стони ,ще се окаже прав!
2.14........Текстовете ми са обект на авторското право и ползването им без мое разрешение е нежелано!......Не съм давал право на никого да ме цитира!
Всички прилики със събития и лица,във постовете ми са случайни!
Аватар
Макараджийски
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот kapandura » 20 Ное 2009, 23:12

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 01:03, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 20 Ное 2009, 23:21

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 01:03, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот SFS » 20 Ное 2009, 23:26

Бедността не е порок. Порок е мързела!
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Макараджийски » 21 Ное 2009, 09:41

Господа, искам да изразя своето задоволство от ставащото в последните месеци в УС на СФСМВР!
Това е показателно и за другите синдикати и за редовите членове,че действително,идеята и целта,която преди около една година изкара на "улицата" хиляди служители на МВР ,е все още жива!
Това,че председателят на СФСМВР и част от УС на СФСМВР е отстранен до избирането на такъв на Извънредна Национална конференция,показва,че служителите на МВР,няма да позволят да бъдат"яхнати" от хора,които гонят само личен интерес!
А,това че гонят личен интерес,го показват хората,отстранени от проведения Извънреден Федеративен съвет на СФСМВР!
Ако нямат такъв комерсиален интерес,тези хора ще се подчинят на решенията на ИФС или поне ще се опитат да се защитят,но те си мълчат и не се съобразявт с правилата,които сами са създали.В правото,мълчаливият отказ се третира като мълчаливо съгласие!
2.14........Текстовете ми са обект на авторското право и ползването им без мое разрешение е нежелано!......Не съм давал право на никого да ме цитира!
Всички прилики със събития и лица,във постовете ми са случайни!
Аватар
Макараджийски
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот kapandura » 06 Дек 2009, 23:58

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 01:04, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот ribaflic » 08 Дек 2009, 21:03

Защо цари такова мълчание тук, и то от три дни?

Днес прочетох съобщение относно събиране на 12.12.2009 г. в София.Беше разлепено на няколко места в дирекцията и съдържанието е приблизително следното:
Измина година от безпрецедентните протести на служителите от МВР.Резултати по отправените искания няма.Предвид факта, че през месец май 2009 г. СФСМВР, макар и формално, е поела ангажимент пред ССП да не организира протести, федерацията не е организатор на събирането.Въпреки това, членове на СФСМВР от София, Пловдив, Варна и Бургас сами се организират и на 12.12.2009 г. ще се съберат в 11.00 часа в градинката до МВР.

Прочетох го два-три пъти, за да разбера правилно. :? Утре ще се постарая да кача пълния текст.
Съобщението, поне за мен, във вида, в който го прочетох е крайно смущаващо. :?
Аватар
ribaflic
КОМИСАР

Мнениеот PAOLON » 08 Дек 2009, 23:31

ribaflic написа:Защо цари такова мълчание тук, и то от три дни?

Днес прочетох съобщение относно събиране на 12.12.2009 г. в София.Беше разлепено на няколко места в дирекцията и съдържанието е приблизително следното:
Измина година от безпрецедентните протести на служителите от МВР.Резултати по отправените искания няма.Предвид факта, че през месец май 2009 г. СФСМВР, макар и формално, е поела ангажимент пред ССП да не организира протести, федерацията не е организатор на събирането.Въпреки това, членове на СФСМВР от София, Пловдив, Варна и Бургас сами се организират и на 12.12.2009 г. ще се съберат в 11.00 часа в градинката до МВР.

Прочетох го два-три пъти, за да разбера правилно. :? Утре ще се постарая да кача пълния текст.
Съобщението, поне за мен, във вида, в който го прочетох е крайно смущаващо. :?
Ако информацията ми е вярна,И.Павлов е подписал споразумение всички протести да се обявяват 1 месец предварително. :roll:
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР