Strange написа:Понеже съм тренирала състезателни танци, когато видя думата "танго", десетки асоциации започват да напират и ми е трудно да избера - като започнем от класическите аржентински мелодии и стигнем до танца в "Усещане за жена". Накрая се спирам на това:
Момичета, страхотни клипчета. Тангото, което постна clearly е въздействащо, но мацката не е професионалист. Обърнете внимание на лявата ръка - лакътят е увиснал през повечето време, което в състезателните танци се санкционира. Ееех, стана ми носталгично. Май е време да се запиша в някой клуб... ама пуста работа на смени. Асоциативно - това е новият ми любим танц /бачата/:
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange написа:Момичета, страхотни клипчета. Тангото, което постна clearly е въздействащо, но мацката не е професионалист. Обърнете внимание на лявата ръка - лакътят е увиснал през повечето време, което в състезателните танци се санкционира. Ееех, стана ми носталгично. Май е време да се запиша в някой клуб... ама пуста работа на смени. Асоциативно - това е новият ми любим танц /бачата/:
Strange,не бях чувала за тоя танцувален стил ,,бачата''та се разрових за да видя от къде произлиза. Установих ,че е от Доминиканската република .За първи път ,,бачата ''официално е призната като музикален стил през 1961,след свалянето на диктатора им Рафаел Леонидас Трухильо Молина..В началото се е приемала само като музика за слушане, но с ускоряване на ритъма и възникване на нови стъпки, ,,бачата'' започва да се възприема като танцувален стил.Прави ми впечатление ,че движенията в ,,бачата'' са доста секси . Ето ти и от мен едно клипче .Тъй като ти си специалиста ще си кажеш думата , добре ли го изпълняват?
За мое съжаление още не съм голям специалист. Но както във всички латинотанци и тук са възможни много интерпретации на основната стъпка. Двамата от последния клип се придържат само към една, ама пък с какъв хъс. И за да не се отклонявам от темата, поствам парче на една популярна група, която изпълнява предимно бачата
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange написа:За врящите и кипящите: любимото ми парче на тъч-енд-гоу
Strange" тая песен на британската група ,,Touch and Go'',не е само на теб любима.Ето ти да чуеш нещо което също е добро
Относно ориенталската музика и кючека , не си падам да ги слушам.В последно време си пускам техно . А тая сутрин си направих една физарядка с това по -долу.