УС на СФСМВР

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: УС на СФСМВР

Мнениеот kapandura » 13 Ное 2009, 00:39

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 01:02, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот shadow » 13 Ное 2009, 11:49

абе що не ми отговори камикадзето?
да дам ли номера на мойта сметка или с пощенски запис? :twisted:
Всяка случайност е скрита форма на необходимост!
shadow
Нов
Нов

Мнениеот камикадзе » 14 Ное 2009, 19:14

shadow написа:абе що не ми отговори камикадзето?
да дам ли номера на мойта сметка или с пощенски запис? :twisted:

Много сме тези със заемите,в това число и моя милост,но трудностите сам си ги решавам.
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот shadow » 19 Ное 2009, 14:57

Ивчо айде стига с глупостите моля те.
Голям човек си вече не усещаш ли?
И не го дококоросвай Стоян ,че стана форумна звезда.
Слезте на земята и престанете с гръмките лозунги,апели и прокламации.
Кажете какво свършихте Вие,и ако сте свършили нещо защо СФС е на това положение?
shadow
Нов
Нов

Мнениеот камикадзе » 19 Ное 2009, 15:24

shadow написа:Ивчо айде стига с глупостите моля те.
Голям човек си вече не усещаш ли?
Кажете какво свършихте Вие,и ако сте свършили нещо защо СФС е на това положение?

Притеснява ли те това,че СД №29 иска информация и прозрачност?
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот shadow » 19 Ное 2009, 15:38

Не бе човече не ме притеснява,напротив и аз искам информация.
Но от къде да я получа като си крият документите.
Явно на някой нещо не му е изгодно и за това е докарано делото до това положение.
Все пак истината рано или късно ще излезе на яве.
shadow
Нов
Нов

Мнениеот камикадзе » 19 Ное 2009, 15:50

Чудя се от март кое е истина и кое не?!Споделям на глас и пишейки всичко,което се"изля",та поне нещо да се изясни!Чудя се кои са тези дето крият документи,чудя се на кой не му е изгодно?Остана ли истина в СФС?
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Макараджийски » 20 Ное 2009, 19:43

Не мога да разбера,признавам си,защо някой все се прави на неразбрал,недочул и т.н.
Аз пък разбрах следното:
1. Документите в офиса на СФС са предадени от зам.председателя на федерацията г-н Лазарски и са устройствените документи дружествата.Както и документите на ФКК със дадените от нея становища и искания по поставени от членовете на федерацията въпроси.
2.Документите които касаят договорни отношения с трети страни,както финансите и текущата кореспонденция от м. март до м. октомври се намира в г- н Павлов и г-н Александров,които не искат да я дадат нито на ФКК нито на другите членове на УС.
3.Господа пишещи под никове"камикадзе","sto92" и други все не са разбрали и все не им е станало ясно,че не 73 СД са "лошите",че не искат за председател човек който се е компрометирал като ръководител и за членове на УС хора,които пречат с поведението си на останалите от този орган.
4.Сигурен съм,че пак няма да са разбрали тези хора и този мой постинг.
Прав е г-н "Shadow",които ги нарича "форумни звезди"
2.14........Текстовете ми са обект на авторското право и ползването им без мое разрешение е нежелано!......Не съм давал право на никого да ме цитира!
Всички прилики със събития и лица,във постовете ми са случайни!
Аватар
Макараджийски
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот камикадзе » 20 Ное 2009, 21:28

Г-н Макараджийски,едно е да разбереш,друго е да видиш с очи!СД №29 още чака документация!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот STO92 » 20 Ное 2009, 21:38

Макараджийски написа:Не мога да разбера,признавам си,защо някой все се прави на неразбрал,недочул и т.н.
Аз пък разбрах следното:
1. Документите в офиса на СФС са предадени от зам.председателя на федерацията г-н Лазарски и са устройствените документи дружествата.Както и документите на ФКК със дадените от нея становища и искания по поставени от членовете на федерацията въпроси.
2.Документите които касаят договорни отношения с трети страни,както финансите и текущата кореспонденция от м. март до м. октомври се намира в г- н Павлов и г-н Александров,които не искат да я дадат нито на ФКК нито на другите членове на УС.
3.Господа пишещи под никове"камикадзе","sto92" и други все не са разбрали и все не им е станало ясно,че не 73 СД са "лошите",че не искат за председател човек който се е компрометирал като ръководител и за членове на УС хора,които пречат с поведението си на останалите от този орган.
4.Сигурен съм,че пак няма да са разбрали тези хора и този мой постинг.
Прав е г-н "Shadow",които ги нарича "форумни звезди"

От къде знаеш това ?
Вземи прочети внимателно протокол №6 / 2009г. от УС , а не слушай тук и там............. Ще разбереш, че има и договори има и оферти, а има и документи.
Вземи говори със Серафимов, който ще те запознае със спрелите евро проекти, но само на приказки............... ;)
Вземи попитай г-н Савов, защото аз не се правя на неразбрал, а направо чух от същия в Дряново, че е взел /иззел/ документите на СФСМВР за съхранение.
Къде господине сте прочели нещо което аз съм писал под думите "73 лоши СД", и къде споменавам кой е виновен, кой е прав - Това което ти знаеш Макараджийски, го знаеш от казани думи, но дали те вече имат тежест пред членовете на СД.
А сега за Ваша информация мога да Ви пиша, че получих подробна справка от г-н Ю.Александров, за закупени предмети, ползвател, платени средства, разходи и т.н.
На г-н Shadow мога да му пожелая късмет :

Това което аз съм свършил не е нужно аз да го казвам или пиша за него, а ако искаш знаеш къде можеш да попиташ дори за това което не съм свършил !!! Не съм човек който парадира с това което прави !!!
Ако искаш гръмки лозунги,апели и прокламации е добре да потърсиш Савов и Серафимов !!! ;)

Днес зададох следния въпрос на който моля и Вас двамата да отговорите - Каква роля играят членовете от СД в СФСМВР ? ;)
Последна промяна STO92 на 20 Ное 2009, 22:23, променена общо 1 път
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА !!!

Изображение
=======================
ИМА НЕЩА, ЗА КОИТО НЕ ЗНАЕМ !!!
Аватар
STO92
Полицай
Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР