Матейко"у вас не е ли топло ,.че се налага да се екипираш така, за да готвиш?
Исках да кажа, че не съм от ония, които обичат да готвят голи. Ако ще и във фурната да влеза, калпакът не свалям!
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Матейко-Исках да кажа, че не съм от ония, които обичат да готвят голи. Ако ще и във фурната да влеза, калпакът не свалям!
от написаното стигам до извода ,че може да си гол с престилка, обаче калпака да задължително да ти е на главата .Та би ли ни светнал как обичаш да приготвяш храната?

clearly написа:...Та би ли ни светнал как обичаш да приготвяш храната?
Измисляш си рецепти в движение,
ползваш полуготови продукти на които пише какво да приготвиш с тях,
за да е набързо, мяташ нещо на скарата и барбекюто
или микровълновата най-често ползваш за притопляне?![]()

Матейко написа:clearly написа:...Та би ли ни светнал как обичаш да приготвяш храната?
Измисляш си рецепти в движение,
ползваш полуготови продукти на които пише какво да приготвиш с тях,
за да е набързо, мяташ нещо на скарата и барбекюто
или микровълновата най-често ползваш за притопляне?![]()
Много време се губи така, а то ми трябва за да работя върху себе си. Готвя ето така: изтисквам тубички. На космическа храна съм. На обяд си изтисках мешена скара. За довечера се чудя дали да не си изтискам едно пълнено пиле на фурна. Или пък да си стисна един калкан? Не знам. Ще си помисля. Светнах ли те?

clearly написа:Изсилваш се нещо ,ама карай да става лафа.Отдавна космическите храни ги затварят херметически в трислойно алуминиево фолио или са на таблетки...

Матейко написа:clearly написа:Изсилваш се нещо ,ама карай да става лафа.Отдавна космическите храни ги затварят херметически в трислойно алуминиево фолио или са на таблетки...
Моите космически храни ми ги затварят на село и поради това са от старовремските, в тубички.

Матейко написа:..........Имам и гроздова на прах, но това не е за тази тема.

Матейко написа:Благодаря ти, clearly! Адекватно на черпането си отпих виртуално. Става, бива. Аз пък имам приготвени на село шара и зелева чорба на прах. Имам и гроздова на прах, но това не е за тази тема.

Lord написа:Какво за гроздовата?!![]()
Имаш космически излишък или..., бе няма значение какъв е излишъка, пращай, ние тук не сме махнаджии...

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта