Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
clearly написа:Тъй като съм нова тука искам да ви попитам нещо.Чета ,че има тема за Дамите от форума,следователно има ли такава и за Мъжете от форума?
BARETATA написа:clearly написа:Тъй като съм нова тука искам да ви попитам нещо.Чета ,че има тема за Дамите от форума,следователно има ли такава и за Мъжете от форума?
Няма , май ще трябва да се направи или да се любуваме на Вашата
clearly написа:Тъй като съм нова тука искам да ви попитам нещо.Чета ,че има тема за Дамите от форума,следователно има ли такава и за Мъжете от форума?
Матейко написа:clearly написа:Тъй като съм нова тука искам да ви попитам нещо.Чета ,че има тема за Дамите от форума,следователно има ли такава и за Мъжете от форума?
Налага се да хвърля светлина и по този въпрос. Всички останали теми във форума, плюс "Тема за дамите от форума", са теми за мъжете от форума.
clearly написа:Опс някак си не върви в теми касащи полицията в България да пиша ,че нарцисизмът у вас е опазен за здравето ви или пък ,че всеки десети мъж обича да готви гол.
Матейко написа:clearly написа:Опс някак си не върви в теми касащи полицията в България да пиша ,че нарцисизмът у вас е опазен за здравето ви или пък ,че всеки десети мъж обича да готви гол.
Ха-ха-ха... Нима за жените мъж е диагноза?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта