Запитване

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Запитване

Мнениеот Simo007 » 25 Фев 2012, 13:31

Темата е много стара, но се зачетох и ми стана интересно!

Мой приятел е служител в пожарната от 3-4 год. кат. "Е" Началникът не му позволил да учи поради същата причина, която по-горе е казана. Нямало кой да му дава отпуска. Много му се учеше, както всеки млад човек се стреми да постигне повече, от това което е постигнал. Избра си Югозападния университет в Благоевград, приеха го задочно. Лично с директорът на университета се беше срещнал и обяснил какво е положението, а той проявил снизходителност. Като му позволи да се явява самостоятелно на изпити, в дните когато почива. Сега едновременно работи и учи вече е 2-ра година е студент. Има си хора с човещина в тях.
Simo007
младши Полицай
младши Полицай

Re: Национална сигурност , въпрос ?

Мнениеот Lord » 25 Фев 2012, 15:32

StefaNikolov написа:Добър ден , бих желал да запитам или поне да получа насочващ отговор от някой служител или запознат по въпроса с реализацията на студентите като мен в специалност - "Национална и регионална сигурност " Бих желал да знам къде мога да се реализирам , предпочитам кандидат ли ще съм в полицията и нейните структури с това образование , имам ли шанс да работя в ДАНС и всякаква такава информация ще ми бъде от полза защото в НВУ Велико Търново информацията е твърде оскъдна затова се надявам да получа адекватино отговори и мнения тук , за които ще съм много благодарен.

В МВР, ДАНС или друга държавна структура можеш да кандидатстваш на равни начала с всички останали кандидати, притежаващи същата степен на образование, без значение на специалността, ако има обявен такъв конкурс. Единствено в Академията на МВР се получава образование, което се приема от държавата за легитимно, като специалност, гарантираща възможност за работа в МВР.

Успех!
КОМИСАР

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот an0nim » 29 Фев 2012, 12:22

в варна има ли професията за полиция :?:
an0nim

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот Atanas » 01 Мар 2012, 16:38

osata написа:
an0nim написа:в варна има ли професията за полиция :?:

Би ли превел ?

Може би е искал да каже дали има школа на МВР :D :D :D
Аватар
Atanas
Нов
Нов

Предишна

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР