Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
dsuzunov написа:passenger написа:Вече си реших проблема така да се каже ,но за всеки случай пуснах запитване и тук.Почуствах се леко нахранен,но благодаря за откликването все пак.
Ако пред психолозите използваш този начин на изразяване, направо ще "ти сипят".
Zangador написа:Добре намерих компютър с кирилица. На френски функцията ми е "pilote de amx 10rcr" тоест на френски пилот си значи шофиор. И въпроса ми е дали ще имам еднакъв шанс с другите, защото дочух, че връзкарчетата влизали най-често, което не ми се нрави много. За калибрите не съм минал курс за оръжейник, че да ги познавам до такава степен, която споменахте, важното е, че знам как да си реша проблемите с оръжието, как да си го почиствам и как да манипулирам с него без да излагам моите хора на опасност.
passenger написа:dsuzunov написа:passenger написа:Вече си реших проблема така да се каже ,но за всеки случай пуснах запитване и тук.Почуствах се леко нахранен,но благодаря за откликването все пак.
Ако пред психолозите използваш този начин на изразяване, направо ще "ти сипят".
Учудващо добре се разбрахме с психоложката на психологическото изследване,но благодаря за наставленията ще го имам в предвид в бъдеще.
dsuzunov написа:Zangador написа:Добре намерих компютър с кирилица. На френски функцията ми е "pilote de amx 10rcr" тоест на френски пилот си значи шофиор. И въпроса ми е дали ще имам еднакъв шанс с другите, защото дочух, че връзкарчетата влизали най-често, което не ми се нрави много. За калибрите не съм минал курс за оръжейник, че да ги познавам до такава степен, която споменахте, важното е, че знам как да си реша проблемите с оръжието, как да си го почиствам и как да манипулирам с него без да излагам моите хора на опасност.
Имате равни шансове за кандидатстване с всички останали.
И щом притежавате гореописаните умения, защо не кандидатствате в силите за специални операции към МО?
До колкото ми е известно, в Отряда за борба с тероризма (СОБТ), конкурсите са само за служители на МВР.
passenger написа:За да не оставяме нещата половинчати ,не смятам ,че съм достатъчно компетентен да говоря от името на всички ,затова ще говоря само от свое име.Напълно съм съгласен ,че (в конкретния случай ситуацията с пенсионера) такъв език не е подходящ нито приемлив ,затова за всичко си има време и място.Това ,че съм се самоиронизирал и съм се пошегувал не означава ,че бих си го позволил в една сериозна ситуация както горе посочената.Не виждам нищо лошо от малко "тънък хумор" във форума
Zangador написа:dsuzunov написа:Zangador написа:Добре намерих компютър с кирилица. На френски функцията ми е "pilote de amx 10rcr" тоест на френски пилот си значи шофиор. И въпроса ми е дали ще имам еднакъв шанс с другите, защото дочух, че връзкарчетата влизали най-често, което не ми се нрави много. За калибрите не съм минал курс за оръжейник, че да ги познавам до такава степен, която споменахте, важното е, че знам как да си реша проблемите с оръжието, как да си го почиствам и как да манипулирам с него без да излагам моите хора на опасност.
Имате равни шансове за кандидатстване с всички останали.
И щом притежавате гореописаните умения, защо не кандидатствате в силите за специални операции към МО?
До колкото ми е известно, в Отряда за борба с тероризма (СОБТ), конкурсите са само за служители на МВР.
И на мене ми е известен този факт и точно заради това искам да се присъединя към МВР. Известно ми е, че в този отряд не се спира да се тренира и именно това търся да съчетая работата си със здрави тренировки и учения. Това потърсих като за начало в легиона, но не го намерих и ще продължа да го търся и след като се уволня , а именно в България на държавна служба. И ,колкото за МО, ще съм ви благодарен ако ми дадете малко повече информация.
dsuzunov написа:Приемете всичко казано от мен, до тук като съвет...все пак съм от доста години на този свят, а и в МВР.Ако бях адвокат, хонорарът ми до момента щеше да е надхвърлил 100 лв.Само за съвета.Виждам, че сте от мислещите и за това ще се радвам, в най-близко бъдеще да станем колеги в действителност. Дерзайте и помнете, че "каквото човек сам си направи, друг не може да му го направи"
Назад към Постъпване на държавна служба в МВР
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта