Нелицеприятните факти 1:1

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Нелицеприятните факти 1:1

Мнениеот SFS » 16 Яну 2012, 22:32

ninja написа:
SFS написа:Резила ви достига границите и се омотава с наглоста. Срам да ви е, че сте част от този кош с боклук е нищо на фона на онова, което трябва да усещате. Но нали сте оперирани от чуства...нали сте имуниьирани милиционери...просто се опитвате да омаловажавате това падение или да не го забелязвате. Ей, тапаци....събудете се бе нещастници...вижте къде живеете, вижте какво става...
И как няма да става след като кукловода все успява от прикрити реставратори да набучи на постове отговорни открити такива изроди. Това е причината за нещастията в които бруцате до вежди всеки ден от живота ви. Жалки, жалки създания, примирими за един комат хляб душички дребни и невзрачни.

Ти нормален ли си ? :twisted:

Мисля,че по нашите бг стандарти ме считат за луд :)
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Lord » 16 Яну 2012, 23:18

SFS написа:Резила ви достига границите и се омотава с наглоста. Срам да ви е, че сте част от този кош с боклук е нищо на фона на онова, което трябва да усещате. Но нали сте оперирани от чуства...нали сте имуниьирани милиционери...просто се опитвате да омаловажавате това падение или да не го забелязвате. Ей, тапаци....събудете се бе нещастници...вижте къде живеете, вижте какво става...
И как няма да става след като кукловода все успява от прикрити реставратори да набучи на постове отговорни открити такива изроди. Това е причината за нещастията в които бруцате до вежди всеки ден от живота ви. Жалки, жалки създания, примирими за един комат хляб душички дребни и невзрачни.

Към кого е това, Стони?!

Аз сам горд, че съм служител, екипа ни само от нова година до днес направи "чудеса" и хората са повече от доволни и благодарни. Говоря за сериозни престъпление, в т.ч. и реално отвличане и буквално моментално - до 3 часа спасяване на момичето!

Та, към кого ти е обръщението, че ми звучи доста свински, ще ме прощаваш?!
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 17 Яну 2012, 01:33

По именно ли или по дирекции да уточнявам!?
Обобщавам по стар милиционерски триконавик...обаче сам знаеш, че в думите ми има доста истина и няма как да не ти става неудобно заради продължаващото се случващо в разградения затвор в който престъпните охранители копои, станаха и бизнесмени и културен елит и банкери и изпълниха всякаквото със значение пространство и най вече държавно и властово такова с разкапаното си духовно и професионално тяло. И факта с резултатите на изхода на тъжната ни поробена от тях територия, допълнени с откровените стенания, които чувам индеректно, защото и страха отново е обзел и власттва в най страшната си форма а именно самоцензурирането.
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 17 Яну 2012, 20:06

А, обобщаваш само, ясно, знам комунистите са виновни, и дявола..., обладани сме от тях, онождат ни по 3 пъти на ден, поне... :lol:
КОМИСАР

Мнениеот m-r_Vekilski » 17 Яну 2012, 21:12

Тоя, лудия пак се е добрал до лаптопа на доктора.
Абре Стонко, абре милиционерче нестандартно,
що не вземеш да смениш аповете, щото тия вече не ти действат!
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SFS » 17 Яну 2012, 22:49

Zлатните ми мишоци...когато нямат аргументи да се защитят, започват да нападат с старите си милиционерски методи. Само, че мен не ми пука от простотията ви, защото тя няма как да ми засегне живота тук. Виж ако си бях останал в колоаката, все ще трябваше да се съобразявам какви пиша поне малко от малко, защото там все ще намерите как да ми го върнете...но към момента до тук не е толкова лесно да ви стигнат гнусотиите за да ми бъркате в личния живот с всякакви средства, които много обичате да ползвате.
Дори напротив от тук аз се бъркам и доста белички накалъпиха на продажната държавица и жалките ви бюрократчета. И това е още само началото. Надявам се когато стане непоносимо да селектирам преселението ви тук по "заслуги" към партията ви и нейния вожд сатрапа.
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 17 Яну 2012, 23:03

Едно си баба знае, едно си бае...
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 23 Яну 2012, 21:57

Трима от СДВР "опират пешкира" за гафа в Мировяне

Вътрешният министър Цветан Цветанов е подписал заповеди за наказание на трима ръководни служители на СДВР.

Дисциплинарните мерки са заради "неупражнен контрол и допуснати неправомерни действия спрямо граждани" по време на проведената полицейска операция в село Мировяне.

МВР шефът прекратява заповедта, с която главен инспектор Красимир Кръстев бе временно назначен на длъжност началник на Второ РПУ.

Главният инспектор е наказан с "Порицание" за срок от шест месеца и е върнат на предишната му длъжност – началник сектор "Противодействие на икономическата престъпност" в столичното Четвърто РПУ.

Дисциплинарно наказание "Порицание" за срок от една година е наложено и на главен инспектор Борис Митов, началник на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" във Второ РПУ.

Мотивите за подписаната заповед са, че след като е организирал провеждането на полицейската операция, Митов не е упражнил необходимия контрол над подчинените си служители, с което е нарушил длъжностните си задължения.

Наказание "Мъмрене" със срок от три месеца е наложено и на директора на Столичната дирекция на вътрешните работи старши комисар Валери Йорданов.

Мотивите за това са допуснати нарушения при осъществяване на специализираната полицейска операция.

Наказанията на Цветанов идват часове, след като премиерът Бойко Борисов обяви, че чака от вътрешния министър "няколко оставки" за гафа с полицейското насилие над Петър и Малина Начкови в събота пред базара Илиянци.

"Биха ме в главата, ритаха ме", разказа за преживения ужас Петър Начков и добави, че полицаите са му наредили да си откачи колана, тъй като седял в автомобила си, той се уплашил, те го свалили от колата и започнали да го ритат в снега.

По-късно при акцията на МВР в дома им в село Мировяне пък участвали 20 барети, които намерили едва 5 кутии цигари без бандерол.

Това накара днес премиерът Бойко Борисов да заяви: "Понеже в България се разбира само от уволнения, явно това е начинът да се научат как се работи. Аз не искам да оправдавам това семейство, но не е това начинът да се действа при рутинни операции на МВР".

Както е видно обаче – до оставки в МВР не се стигна.

http://www.dnes.bg/politika/2012/01/23/ ... ane.149525

Нещо ми мирише тук. Уж ИП на 02-ро си реализират, а пък "качулките" разбиват, много, много странно, но грешката е страхотна или ако няма такава - информацията /оперативната/ е опропастена, напълно безхаберно!

А, Вальо Йорданов пък какво общо има, че го отнася и той, ама така е - влезе ли в действие политиката - отнасят го невинните! :evil:
КОМИСАР

Мнениеот osata » 23 Яну 2012, 22:00

Така е.
И тук идва едни големи думи, които едно време старите колеги казваха - по-добре се скатавай, за да не попаднеш на неподходящо място, отколкото да се стараеш, "да си в екшъна" и да го отнасяш.

А сега пък гледай какви наказания и рокади ще има надолу по веригата :mrgreen:
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 24 Яну 2012, 11:37

Шефът на СДВР: Не знаехме колко са, дали не са въоръжени
Така обясни нуждата от многобройна полицейска група за провеждане на акцията в Мировяне старши комисар Валери Йорданов.
Според Йорданов подценяването на сигнал може да доведе до лошо развитие на случая.
Приемам това наказание... бих приел пак наказание, но да не ходя на погребение, каза още той и призова граждани, които са станали свидетели на операцията, "да се явят и да разкажат какво се е случило".

Цветанов : "Още от събота вечерта, когато се провеждаше операцията и разговорите, които провеждах с Валери Йорданов се установи, че има недобро планиране за използване на звеното на СДВР, което е с друга насоченост при тежки организирани престъпни групи.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4498631
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Другите за нас