СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот angelov » 09 Яну 2012, 22:23

Някакви съвети относно психомоторния изпит и психотеста ? Иначе благодаря за отговорите, значи може да си командос от СОБТ и без да можеш да плуваш ?
angelov
Нов
Нов

Мнениеот Meteor » 10 Яну 2012, 14:18

Не е нужно приятелите ти да знаят какви са целите ти.
Трябва да си страшно упорит и да преследваш целта си. Запиши се и тренирай нещо-при всички положения спорта ще ти помогне и то много.
Извън темата,ще ти кажа че мой приятел е на 44 години и продължава да служи там,и дори 25 годишни трудно могат да постигнат неговите резултати.
Аватар
Meteor
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот angelov » 10 Яну 2012, 17:12

Мерси за подкрепата, но все още не мога да си отговоря на въпросите как да се подготвя за психомоторния и психо теста. А също така и това дали има командос който не може да плува, това го питам понеже си купих книгата "Командосите от СОБТ" и там пише, че имат и подводни тренировки, гмуркания и т.н. Моля ви отговорете на въпросите ми ако знаете нещо.
angelov
Нов
Нов

Мнениеот dinkovm » 10 Яну 2012, 20:56

Да се научиш да плуваш не е толкова сложно. Отивай направо в басейна и започвай да тренираш! Време имаш.
Аватар
dinkovm
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот angelov » 11 Яну 2012, 18:22

Добре за плуването разбрах. че не е толкова важно. Но все още не мога да разбера как да се подготвя за психомоторния и психотеста кажете как да се подготвя защото смятам, че те са най - важни.
angelov
Нов
Нов

Мнениеот vasods » 12 Яну 2012, 00:00

Успех батка, аз научих доста късно за поделението и едва ли някога ще ми се получат нещата, но се надявам ти да влезнеш там...а това, че приятелите ти не те подкрепят, не е важно, важно е ти какво искаш!За психото и за моторния тест, няма как да се подготвиш според мен, защото това е индивидуално, ако отговаряш на психическите изисквания, значи ставаш. Не е като, да трябва да направиш 100 лицеви опори, примерно...А и едва ли някои от полицайте тука, ще ти даде информация за това нещо:) все пак са секретни тия неща:)
vasods
Нов
Нов

Мнениеот psychooo » 12 Яну 2012, 01:43

ОБЯВА

Специализираният отряд за борба с тероризма - МВР обявява прием за вакантни длъжности

с особена отговорност от категория "Е" - полицай - старши полицай (командос), за държавни

служители от МВР, категория "Е" и "Д".

Изпитите с кандидатите за заемане на длъжностите ще се проведат на територията на СОБТ,

както следва:

Психомоторен тест, на 26.01.2012г. от 09:30 ч.

Обща физическа подготовка по нормативи на СОБТ, на 27.01.2012г. от 09:30 ч.

За допълнителна информация, "Човешки ресурси" тел. 02/98-2-69-51
psychooo
Нов
Нов

Мнениеот angelov » 12 Яну 2012, 16:38

Не си ме разбрал правилно. За психомоторния тест имах предвид как да се подготвя, смисъл да решавам някакви логически задачи ли нещо друго, идеята е да си подобря паметта и да мога да помня по - добре. Ето това е въпросът ми дано някои отговори какво точно да правя.
angelov
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 12 Яну 2012, 19:44

Никакви задачи не решавай , минават се определени движения и упражнение за време , като основното е да се спази последователността , нещо като подготовка за физическият изпит на следващия ден.Не ги мисли тия работи ,а тренирай и учи - това е достатъчно .
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот angelov » 12 Яну 2012, 22:18

Смятам да те послушам, ще тренирам, ще уча, само дето второто ще ми е малко по - трудно, но ще се старая.
angelov
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България