СФСМВР в медиите

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР в медиите

Мнениеот малкия » 30 Ное 2011, 22:07

SYNOPTIK написа:Всъщност,тази вечер в "Часът на Милен Цветков",излезе нов въпрос :
Служителите ли са недоволни или Синдикатите в МВР ?

Не мисля.

Може и да има служители, които са доволни от идеята за скоково увеличаване на изисквания общ осигурителен стаж, но аз не познавам такива.

Кокато започнах в системата изискваният стаж беше 20 години. След това станаха 25. След това...
Аз не съм доволен от това и повечето колеги, които познавам - също.

Освен това синдикатите се състоят от служители. Що се отнася до Федерацията, не Управителният съвет обявява, че е недоволен, решението за протест беше на делегатите на Националната конференция - повече от 150 колеги.
Синдикат

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 30 Ное 2011, 22:57

малкия написа:
SYNOPTIK написа:Всъщност,тази вечер в "Часът на Милен Цветков",излезе нов въпрос :

Не мисля.

Може и да има служители, които са доволни от идеята за скоково увеличаване на изисквания общ осигурителен стаж, но аз не познавам такива.

Кокато започнах в системата изискваният стаж беше 20 години. След това станаха 25. След това...
Аз не съм доволен от това и повечето колеги, които познавам - също.

Освен това синдикатите се състоят от служители. Що се отнася до Федерацията, не Управителният съвет обявява, че е недоволен, решението за протест беше на делегатите на Националната конференция - повече от 150 колеги.

Винаги се вадят думите от самия контекст. Винаги се лавира, винаги се воалира.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот dsuzunov » 30 Ное 2011, 23:19

Лъчезар Серафимов написа:

Служителите на МВР са недоволни от синдикатите си, това е отговора.

Серафимов, не се асоциирай с всички служители и не им бъди говорител.
Това, че някои не пишат по форумите, не означава, че нямат мнение по въпроса.
По-добре да беше написал:
"Аз не съм доволен от ...."
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 03 Дек 2011, 00:27

dsuzunov написа:
Лъчезар Серафимов написа:

Служителите на МВР са недоволни от синдикатите си, това е отговора.

Серафимов, не се асоциирай с всички служители и не им бъди говорител.
Това, че някои не пишат по форумите, не означава, че нямат мнение по въпроса.
По-добре да беше написал:
"Аз не съм доволен от ...."

Прав си извинявай.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот borderguard_bg » 08 Дек 2011, 19:38

Той нашият ПРЕДСЕДАТЕЛ тук се изявява,брех да му се не види ,ще си помисля ,че съм в грешка и членувам в някоя заспала синдикална организация!? :lol: Един пък от УС на СФСМВР прокарваше идеята че видите ли, колегите били доволни и никой не бързал да се пенсионира ,естествено не е кат.Е или Д !!!
borderguard_bg
Нов
Нов

Мнениеот Lord » 08 Дек 2011, 20:01

Какво лошо има в това, колега?!

Може би трябва всеки, който заеме някаква по-отговорна позиция в някоя от синдикалните организации да поиска да му деактивираме акаунта, а когато му изтече мандата и не го преизберат да ни звънне да го активираме отново. :lol:
В края на крайщата доста хора преди да станат каквито и да е било в някои от синдикатите са били съфорумци тук в този форум. Да не забравяме все пак, че преди всичко сме хора и колеги и сме обменяли идеи и мнения тук, а после настъпиха други събития. ;)
КОМИСАР

Мнениеот малкия » 08 Дек 2011, 21:03

borderguard_bg написа:Той нашият ПРЕДСЕДАТЕЛ тук се изявява,брех да му се не види ,ще си помисля ,че съм в грешка и членувам в някоя заспала синдикална организация!? :lol: Един пък от УС на СФСМВР прокарваше идеята че видите ли, колегите били доволни и никой не бързал да се пенсионира ,естествено не е кат.Е или Д !!!

Не разбирам какъв е проблемът. Би ли обяснил?
Синдикат

Мнениеот borderguard_bg » 10 Дек 2011, 17:23

!Председатело много добре знае какво го питам, но въпроса е неудобен ,а сегашния УС на СФСМВР бяга от такива въпроси!!! Само едно мнение по назад цитирам :Може и да има служители, които са доволни от идеята за скоково увеличаване на изисквания общ осигурителен стаж, но аз не познавам такива. :lol: А по Нова тв един негов заместник надълго и нашироко обясняваше как вдигането на пенсионната възраст в МВР не било проблем понеже никой не бързал да се пенсионира и естествено тази персона работи зад бюро,радиатора е зад него и вечер си е в спалнята а не на улицата или в гората!!! Това показва пък ,че председатело си кротува и всеки си защитава личния интерес !
borderguard_bg
Нов
Нов

Мнениеот малкия » 10 Дек 2011, 18:07

С тебе не се ли виждахме скоро? Ако си пропуснал да ми кажеш нещо, нали ми имаш телефона?
Синдикат

Мнениеот dsuzunov » 10 Дек 2011, 18:52

borderguard_bg написа:!Председатело много добре знае какво го питам, но въпроса е неудобен ,а сегашния УС на СФСМВР бяга от такива въпроси!!! Само едно мнение по назад цитирам :Може и да има служители, които са доволни от идеята за скоково увеличаване на изисквания общ осигурителен стаж, но аз не познавам такива. :lol: А по Нова тв един негов заместник надълго и нашироко обясняваше как вдигането на пенсионната възраст в МВР не било проблем понеже никой не бързал да се пенсионира и естествено тази персона работи зад бюро,радиатора е зад него и вечер си е в спалнята а не на улицата или в гората!!! Това показва пък ,че председатело си кротува и всеки си защитава личния интерес !

Като ти дойде времето за пенсиониране, друга песен ще запееш
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР