Постъпване на работа в МВР?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Постъпване на работа в МВР?

Мнениеот doznatel1 » 18 Ное 2011, 13:32

kkarakashev написа:
scofieldpb написа:Е добре де Красимире,проучването не минава ли по служебен път,защо ти да си избираш съседите(приятели).Аз си мисля че се насочват,където те искат-Уилище(университет),месторабота или бивша такава?!?

Нямам идея. Пойскаха-ще им бъде дадено. За мен по-логично е мнение от работодател,но не знам. А и може да са питали ;)
А проучването е неизменно. Ако си попийваш често,малко тревица, хапченца преди бар..... Дори и да не си в полезрението но полицията, ако се поразпита тоя-ония, все някой ще каже ;)
п.с. Някой от сме надживяли тревата и хапчетата, но повичето кандидати са на по 20 год. А на тази възраст ..............

Явно навсякъде проучването е различно, важното е да си годен и да те допуснат, тръгнеш ли да търсиш логика в процедурата- ще си загубиш времето!
Тъй че, успех на всички, и не се затормозявайте излишно! ;)
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот scofieldpb » 18 Ное 2011, 15:24

Абе така е по въпроса с наркотиците,но в крайна сметка ако си от "нашите" хора,какво значение има някакво си проучване( и употребата на ала-бала...)
Няма елемент на тормоз,мохабет да става :)))
scofieldpb
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 18 Ное 2011, 16:00

Няма как да е различно на различни места, защото законите са валидни за цялата страна. :idea:

Хайде сега да уточним нещата. Едно е проучване по местоживеене, друго е характеристична справка от работодател, университет, училище и пр. и пр.
В делото на проучваното лице, освен всички тези и други данни и информация трябва да има и попълнен от кандидата въпросник -  Приложение 2 от ЗЗКИ. Ще дам и линк http://www.dksi.bg/NR/rdonlyres/E39F1CB ... 2_ZZKI.pdf

Погледнете на страница 7 точка ХХІХ-та от въпросника и ще разберете какви са тези 3 лица. ;)

Нещо неясно? :)
КОМИСАР

Мнениеот scofieldpb » 18 Ное 2011, 16:34

Всичко е ясно...вече,но аз лично такъв въпросник не съм попълвал//
scofieldpb
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 18 Ное 2011, 16:42

Lord написа:Няма как да е различно на различни места, защото законите са валидни за цялата страна. :idea:

Хайде сега да уточним нещата. Едно е проучване по местоживеене, друго е характеристична справка от работодател, университет, училище и пр. и пр.
В делото на проучваното лице, освен всички тези и други данни и информация трябва да има и попълнен от кандидата въпросник -  Приложение 2 от ЗЗКИ. Ще дам и линк http://www.dksi.bg/NR/rdonlyres/E39F1CB ... 2_ZZKI.pdf

Погледнете на страница 7 точка ХХІХ-та от въпросника и ще разберете какви са тези 3 лица. ;)

Нещо неясно? :)

Ами понеже, до сега никой не ме е карал да намирам съседи за нещо, през процеса на проучването. До колкото разбрах от това което са писали другите! Проучването е едно и също, но начините са различни явно някъде.
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 18 Ное 2011, 18:13

doznatel1 написа:Ами понеже, до сега никой не ме е карал да намирам съседи за нещо, през процеса на проучването. До колкото разбрах от това което са писали другите! Проучването е едно и също, но начините са различни явно някъде.

Това е защото имаш достъп за ниво "СЕКРЕТНО", където не се попълва т.ХХІХ. Три лица по т.ХХІХ се посочват само за достъп за ниво "СТРОГО СЕКРЕТНО".
КОМИСАР

Мнениеот osata » 19 Ное 2011, 00:10

Има нови нормативи. Тези момчета вече тренират за тях. Не изоставайте. ;) :mrgreen:

http://vbox7.com/play:03e288f2
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот scofieldpb » 19 Ное 2011, 00:24

Стриит фитнеса тепърва навлиза в България,но има голямо бъдеще.Хубаво е да има повече такива места и тийновете да си убиват времето там отколкото в някоя задимена кръчма.В моя град направиха 2 лоста и 2 успоредки и е пълно с млади хора( някои от тях са меко казано машини :D )
scofieldpb
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот ross_migration » 22 Ное 2011, 22:18

osata написа:Има нови нормативи. Тези момчета вече тренират за тях. Не изоставайте. ;) :mrgreen:

http://vbox7.com/play:03e288f2

То сегашните нормативи малцина ги покриват за 30 точки...
ross_migration
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 22 Ное 2011, 22:33

Към днешната дата да постъпиш в МВР е сериозен сървайвър. Не бих посъветвал близък на подобна стъпка и съм доволен, че сина ми не беше приет в АМВР преди година.
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР