Невероятно много мразя, да напиша нещо и въпросното, да не бъде публикувано. Ще го публикувам тук и ще го върна във фейса. Предварително благодаря за разбирането.
Лъчезар Серафимов
ШИЛО У ТОРБА НЕ СТОИ

Не съм съгласен.
Не съм съгласен, с тези тъпи решения.
Края на миналия век подписах договор с МВР, за това, че след като прослужа 20г. във ведомството, ще имам право на пенсия. Започнах работа за месечна заплата в размер на 14 ДМ. Килограм охлюви, които се изкупуваха тогава струваше 1ДМ....
http://policebg.free.bg/cgi-php/phpbb3/viewtopic.php?f=21&t=1220
Харесва ми · ·
Не искам да следя публикацията повече · Сподели · преди 58 минутиTodor Denev, Виолета Петкова и Борислав Мазнев харесват това.
Лъчезар Серафимов Това за охлювите е 100% истина. Събирахме в Долни Богоров /школата на МВР/ охлюви и ги предавахме, за да имаме някой лев за харчене. Това могат да потвърдят служещи и до сега в РУТП Мездра

Нямахме пари, дори да се усмихнем. Хранеха ни с военно временни резеви. Но бяхме пичове, готови на всичко да служим в МВР и за хората. Малиии...
преди 43 минути · Вече не харесвам · 3
Стоян Чонев На това му се вика - промити мозъци:))
преди 5 минути · Харесва ми
Лъчезар Серафимов Направо писта...Какви промити мозъци Стое? Бякме на по 20г. Всички ние, в по-голямата си част искахме да работим за РБългария. Нима ти не си бил подобен служител? С мечти!
Невъзможно е да публикувате коментара. Опитайте отнов