п.с. Наскоро едно "биче"(115 кг) излезе да правим спаринг-срещу скромните ми 90 кг изглеждаше направо като титаник

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
scofieldpb написа:Аа ми то бая хора окапаха на МП именно заради кръвно или килограми.Иначе има известен комичен елемент във "фитнезираните господа"![]()
п.с. Наскоро едно "биче"(115 кг) излезе да правим спаринг-срещу скромните ми 90 кг изглеждаше направо като титаник. Около 45 секунди му трябваха да изплезе големия език...след това беше мойй
scofieldpb написа:За психологическия ефект съм съгласен(макар че пак зависи кой стои срещу теб), но за близката дистанция... Моят опит ми подсказва,че големината е повече в тежест отколкото в помощ, НО зависи от случая и хората-пак казвам.Естествено че един неочакващ нищо човек ако бъде пометен от повече килограми и маса е едно отколкото от по-малко.Масата носи със себе си тежест,но еластичността и подвижността се губят( не напразно при бойните изкуства тренировката с голяма тежест е недопустима-именно заради схващането до което води и ограничаването на движенията).Както постнах по-горе срещу мен излезе 115 кг "момченце",което респектираше докато не се чу "fight", после се започна с едни "брадви",които се вадеха от задния джоб и се виждаха от 100 км. и след има-няма 45-50 сек. въздуха взе че свършии..Ами сега ????
Назад към Постъпване на държавна служба в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта