Постъпване на работа в МВР?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Постъпване на работа в МВР?

Мнениеот scofieldpb » 09 Ное 2011, 20:29

Ехе,благодаря за коментара на SYNOPTIK. По-честен в този конкурс от мен едва ли има(както се пошегувах преди-гол като пушка),но пък за сметка на това с огромно желание за работа в МВР :))
scofieldpb
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Specnaz88 » 12 Ное 2011, 16:21

Добър ден! Искам да задам един може би въпрос табу. Понеже съм активен спортист .... така да се каже от време на време взимам анаболни стероиди а някои от субстанциите не се изчистват от организма за по- малко от 9-месеца... та въпроса ми е на какви по точно медицински прегледи биват подлагани кандидатите .... и проблем ли е ако си на химия така да се каже.... ?
Specnaz88
Нов
Нов

Мнениеот kkarakashev » 12 Ное 2011, 18:42

Иди си спокойно на прегледа :)
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот scofieldpb » 12 Ное 2011, 18:44

Ами братле аз също съм натрениран,но "зоб" не съм вкарвал.Мисълта ми беше,че на медицинския в Пловдив,който мина септември месец не върнаха никой за забранени медикаменти,а определено имаше такива хора( аз също мога да предизвикам известно съмнение),не си на олимпиада все пак :) Но нека се изкажат и други мнения.
scofieldpb
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Specnaz88 » 12 Ное 2011, 20:30

мхм значи общо взето допинг тестове няма :)
Specnaz88
Нов
Нов

Мнениеот kkarakashev » 12 Ное 2011, 20:48

Specnaz88 написа:мхм значи общо взето допинг тестове няма :)

:lol: :lol: За едни "пикльовци" да дадат пари за допингтест :) Без да обиждам никой, включително и себе си
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 12 Ное 2011, 21:02

Specnaz88 написа:Добър ден! Искам да задам един може би въпрос табу. Понеже съм активен спортист .... така да се каже от време на време взимам анаболни стероиди а някои от субстанциите не се изчистват от организма за по- малко от 9-месеца... та въпроса ми е на какви по точно медицински прегледи биват подлагани кандидатите .... и проблем ли е ако си на химия така да се каже.... ?

Добър да е, или добра вечер, все тази! :)

Нямаш гриши, прави каквото искаш със себе си, последствията са само и единствено за теб. МВР не е олимпийски отбор и на нигоко не му пука как се отнасяш със здравето си. Все пак е важно да имаш едни нормални пропорции, дори и след 15-20 години, да покриваш елементарните нормативи и да можеш да се отбраняваш, а и да отбраняваш околните, при възникнала необходимост. Никой няма да те пита колко ти е бицепса, но ще е повече от важно да си цял и здрав, околните също!
КОМИСАР

Мнениеот osata » 12 Ное 2011, 21:48

Знаете ли колко струва един допинг тест?
Чувал съм, че започва от 100 лв.
Тоест отговора сами си го преценете.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот scofieldpb » 12 Ное 2011, 22:23

Цените на допинга са в големи граници-зависи кой го прави,на какво мероприятие(републиканско,европейско,световно,олимпиада), но в едно си прав-цените са доста сериозни.За това и доста федерации в България не могат да си позволят такъв контрол,а нашите спортистчета тамънннн да отидат на голям форум и вземат че ги набарат с "разни разнообразни".
scofieldpb
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 12 Ное 2011, 22:27

Една жена за малко да я скъсат заради високо кръвно. Тъй че нищо не е за подценяване. М/у впрочем много са ми смешни онзи тип мъже "назобени" за които фитнеса е начин на живот, много лесно падат :lol:
(нищо лично към никой)
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР