Re: Вярно ли е че?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 16 Окт 2011, 21:32

Lord написа:
Лъчезар Серафимов написа:Стига бре, това харесва ли ви?

Не! :D Това:

ОСТРО И ПРАВИЛНО.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 16 Окт 2011, 22:02

За дрисловците с многото милиони...- :D
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 31 Окт 2011, 21:08

Изображение

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1093737

Димитър Дъбов
Един път от 20 на 15 заплати,и още един път от 100% на 75% от брутната заплата при пенсиониране.
Сумарно се получава повече от 55% по-малко обезщетение при пенсиониране.
Не е споменато и че се замисля премахването на обезщетения при напускане. Сега,като напусне служител с 10 години стаж,му се плащат 10 заплати,а в бъдеще ще се плаща само и единствено при придобиване право на пенсия.КРИБ: Военни и полицаи в пенсия с 27 години стаж
http://www.24chasa.bg
Военните, полицаите, охраната в затворите и държавните служители от “Национална сигурност” от догодина да се пенсионират с 27 г. общ осигурителен стаж вместо при 25, както е ...

Харесва ми · · Сподели · събота в 11:12

Полковник Атанас Димитров Атанасов харесва това.

Ivan Stoichev ebi im maikata na tiq be ako iskat da ni zemat vsi4ko i naprao da ne ni davat zaplati i da rabotime samo za 4est i slava..
събота в 11:34 · Харесва ми · 5 души

Nikolay Stoychev Еми.... така се получава. Че всъщност опъваш за нищо. Чест и слава - те сметки не плащат и семейство не хранят.
събота в 21:42 · Харесва ми · 1 човек

Лъчезар Серафимов Това е политика. Едни предлагат напълно недопустими допълнителни промени в КСО, които няма да се приемат и така сегашното управление ще натрупа позитивни точки. И по този начин някои ще станат герой, защитници и благодетели. Нека се върнем малко назад с машината на времето. Кой промени КСО за последно и кога? Дали тази промяна бе благоприятна за горепосочените служители? Както е тръгнало, след около година и половина ще гласувам за тази политическа партия, която ще ми обещае връщането на стария КСО.
Невъзможно е да публикувате коментара. Опитайте отново
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот katana » 01 Ное 2011, 00:26

О, чудо!
След толкоз псувни явно финансист № 1 най-сетне е прихванал и като не може другояче да се размножи, го е ударил на просто делене - като амебите. Я с това дянковче все едно в устите са си плюли :lol:
katana
Синдикат
Синдикат

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 01 Ное 2011, 00:29

Galentin Grozev сподели връзка.КРИБ: Военни и полицаи в пенсия с 27 години стаж
http://www.24chasa.bg
Военните, полицаите, охраната в затворите и държавните служители от “Национална сигурност” от догодина да се пенсионират с 27 г. общ осигурителен стаж вместо при 25, както е ...

Харесва ми · · Сподели · преди 35 минути ·

Лъчезар Серафимов http://policebg.free.bg/cg​i-php/phpbb3/viewtopic.php​?f=16&t=454&start=180PoliceBG • Виж темата - Re: Вярно ли е че?
policebg.free.bg

Изображение

преди 3 минути · Харесва ми ·

Чест прави на Галентин, че копира това във фейса.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот katana » 01 Ное 2011, 00:32

Видях го от Лукан Лазарски, а иначе още от вчера мътят нещо тия очилатите с белите яки. Явно че пак ще трябва да им бъде показано къде са те, къде сме ний.
katana
Синдикат
Синдикат

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 01 Ное 2011, 00:37

Кога ли ще се случи така, щото да си вършим работата спокойно? И такива идиоти, да садят картофи?
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите