А сега да подходя по-отговорно към темата на моя приятел Осата.
Аз приемам тези избори /и президентски, и за общински кметове/, като изцяло мажоритарни и непартийни.
Абсолютно се абстрахирам от това, какво ще кажат лидерите на партии, други партийни функционери или самите кандидати за президент или кмет, въпреки, че по закон реалната кампания ще започне чак след 2 дни.
Напълно съм наясно вече с това за коя личност ще гласувам за президент, този човек ме спечели безрезервно още с участието си в благотворителния формат на "Стани богат", радвам се че изобщо са успели да го склонят да участва.
Още по-наясно съм с избора ми за общински кмет, и понеже това е местен вот, тук изцяло съображенията ми са свързани с личното отношение назад във времето, а и напоследък на всеки един от кандидатите към институцията МВР и в частност към РУП в града ни.
Виж, след 2 години на парламентарния вот мнооооого ще се съобразя с партийни политики, обещания, изпълнения през последните петнайсетина години, но особено през последните четири и първо ще реша дали изобщо ще гласувам, а впоследствие и евентуално за кои.