Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
ioana написа:Здравейте . Искам да попитам с какви диоптри може да кандидатсваш за академията на МВР или такъв вариант няма.
kkarakashev написа:ioana написа:Здравейте . Искам да попитам с какви диоптри може да кандидатсваш за академията на МВР или такъв вариант няма.
Допустимият диоптър е +/- 1.00 Поне така ми е казвал офталмолог, правил ми преглед за МВР
kkarakashev написа:Не знам. Като гледам с какви дипломи се кандидатства и бройките. С тази дил,плома според мен е под 50% шанса ти.
п.с. Казаното е на база мое мнение и това което съм прочел за тази сесия - 2011 годинаОпитвам се да бъда реалист. А ти не ме слушай - Пробвай се и ............ късмет.
ioana написа:kkarakashev написа:ioana написа:Здравейте . Искам да попитам с какви диоптри може да кандидатсваш за академията на МВР или такъв вариант няма.
Допустимият диоптър е +/- 1.00 Поне така ми е казвал офталмолог, правил ми преглед за МВР
благодаря ти искам да попитам и още нещо моята диплома е по ниска 4.15 а оценките ми са 5 на бел и 4 на история (от матури) дали имам някъкви шансове да вляза в академията ?
groop написа:А в Пазарджик като на казарма ли ще е ( ставане рано сутрин , обща спалня, обща баня ) не че ми е проблем просто искам да разбера преди товаИ освен това което казаха да си носим дали има нужда от много багаж
или ще ни раздадат униформи.
BARETATA написа:Краси , всеки има шанс и то независимо от дипломата , не забравяй за прегледите и изпитите ...
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта