В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот GKrIvan » 02 Авг 2011, 00:00

Elena Georgieva
То бива,то може,то нямам думи-да посегнеш на паметника на един починал полицай/човек/за родината ни......Да го залееш с киселина,да го разклатиш почти до събаряне,да изпочупиш плочките по пода и по паметника...Това не са хора това са изверги,които нямат грам чувство -но никой не знае какво го очаква утрешният ден.....................
http://www.facebook.com/permalink.php?s ... ment_reply

Колеги ,нима ще допуснете тази гавра с паметта на наш колега да остане НИ.

Вярно май не е тук мястото на постинга ама не знам къде.Надявам се че ще се намерят добри Българи които да потърсят добре.
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 02 Авг 2011, 11:14

GKrIvan написа:Elena Georgieva
То бива,то може,то нямам думи-да посегнеш на паметника на един починал полицай/човек/за родината ни......Да го залееш с киселина,да го разклатиш почти до събаряне,да изпочупиш плочките по пода и по паметника...Това не са хора това са изверги,които нямат грам чувство -но никой не знае какво го очаква утрешният ден.....................
http://www.facebook.com/permalink.php?s ... ment_reply

Колеги ,нима ще допуснете тази гавра с паметта на наш колега да остане НИ.

Вярно май не е тук мястото на постинга ама не знам къде.Надявам се че ще се намерят добри Българи които да потърсят добре.

За какво става въпрос ,че и до днес само facebook нямам , а от този на мои хора,не ми дава достъп.Казвай и тази , която си цитирал да я разбивам. :evil:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 02 Авг 2011, 17:11

GKrIvan написа:Колеги ,нима ще допуснете тази гавра с паметта на наш колега да остане НИ.

Нищо не ми изписва/може би защото нямам фейс/, за какво става въпрос Жоро? :roll:
КОМИСАР

Мнениеот osata » 02 Авг 2011, 21:35

И на мен ми дава недостъпно съдържание.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 03 Авг 2011, 09:53

Брюксел ни остави извън план "Маршал", не сме били закъсали

България остана извън план "Маршал" на ЕС за подпомагане на икономиките в криза и се размина с възможността за привличане на допълнителни евросредства. Европейският план предвижда Брюксел да увеличи финансовия си дял в съвместните проекти с най-закъсалите държави членки, но страната ни не фигурира сред тях, предаде АСН.

Това стана ясно от предложение на Европейската комисия, което председателят й Жозе Мануел Барозу определи като един вид план "Маршал" за икономическо възстановяване, предаде ДПА. От намаляването на националното съфинансиране ще могат да се възползват Гърция, Ирландия, Португалия, Румъния, Латвия и Унгария, чиято финансова стабилност буди опасения на световните пазари.

Предложението предвижда частта на ЕС във финансирането на инфраструктурни и образователни проекти да бъде увеличена до 95 на сто. Досега тези държави трябваше да покриват между 15 и 50 процента от разходите. Като цяло увеличаването на европейския дял в кофинансирането ще предостави на тези държави достъп до допълнителни 2,9 млрд. евро средства за развитие. По изчисления ползите за Гърция от новата схема ще бъдат от порядъка на 879 млн. евро, за Румъния - 714 млн. евро, а за Ирландия - 98 млн. евро.

В съобщение на ЕК обаче се посочва, че по-ниските равнища на съфинансиране ще останат в сила само докато въпросните държави изпълняват своите спасителни програми. Страните трябва да подадат официална молба, за да се възползват от новата схема.

Целта на мярката е да се помогне за възстановяването на някои от най-закъсалите европейски икономики, се посочва в прессъобщението на ЕК. "Тези предложения са изключителен отговор на изключителни обстоятелства", изтъкна Барозу.

По думите му планът, съчетан с програмите за финансова помощ, показват решимостта на комисията да насърчи просперитета и конкурентоспособността в държавите, които са най-засегнати от финансовата криза. Той призова Европарламента и Съвета на ЕС да одобрят предложението, за да може мярката да влезе в сила в началото на следващата година.

http://world.actualno.com/news_355917.html
КОМИСАР

Мнениеот Meteor » 03 Авг 2011, 16:18

Реално,това означава положителна оценка за ситуацията у нас !
Ние ядем толкова,колкото изработваме.
Друг е въпроса,че ние едва ли може да се каже че ядем !
Въпросът е,защо ЕС е допуснал изброените държави да ядат повече отколкото произвеждат ?
Излиза,че две-три държави изхранват ЕС и точно тук е момента на безпокойство.
Кога ще им писне и ще кажат Стига ?
Вероятно,тогава когато собствените им поданици и данъкоплатци разберат това !
А този момент,не е далече.
Като прибавя и енергийната зависимост от Сибирската мечка,мисля че картата на Европа ще е доста интересна след 20 години...
Съсипаната ни татковина за съжаление,някак си не се вписва там....
Това повече ме безпокои !
Аватар
Meteor
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот GKrIvan » 05 Авг 2011, 07:40

http://dnes.dir.bg/news/Germania-ubietz ... 05388?nt=4

Германското правосъдие постанови, че убиец на дете трябва да получи 3000 евро обезщетение, защото по време на разпита полицаи го заплашили, за да признае къде е детето.

Очевидно вересиите на Господ са много на този свят.
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот GKrIvan » 05 Авг 2011, 07:43

Lord написа:
GKrIvan написа:Колеги ,нима ще допуснете тази гавра с паметта на наш колега да остане НИ.

Нищо не ми изписва/може би защото нямам фейс/, за какво става въпрос Жоро? :roll:

Във ФБ съпругата на загинал колега във В.Търново се оплака,че НИ е залял с киселина паметника му и са се опитали да го изкъртят.
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 05 Авг 2011, 10:10

GKrIvan написа:
Lord написа:

Във ФБ съпругата на загинал колега във В.Търново се оплака,че НИ е залял с киселина паметника му и са се опитали да го изкъртят.

КАКВО ? Веднага да се вземат необходимите мерки за това нещо. :evil:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 05 Авг 2011, 10:26

GKrIvan написа:Във ФБ съпругата на загинал колега във В.Търново се оплака,че НИ е залял с киселина паметника му и са се опитали да го изкъртят.

Злобата, омразата и простотиета са безгранични за жалост.
Убеден съм, че колегите от Търново ще вземат мерки за издирване на изверга и за възстановяване на паметника.
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса