Здравейте !
Тъй като тази година кандидатствам в Академията, ( и нека се похваля, балът ми е 29,04 ! ) имам няколко въпроса, чиито отговори трябва да получа от първа ръка.
Първият ми е свързан със състоянието на общежитията. Често казано не останах твърде впечатлен. Е, да, вярно е, че външният вид лъже, но все пак ... Общежитието, което беше до лаФката ме изненада с пробитите комарници (явно някой е бягал доста често от стаята си, тъй като дупките в мрежите бяха доста големи ... ), курсантите-кибици и общо взето обхваналата Вся и Всьо меланхолия ( а на едно място до беседката до ректората мисля, че видях нещо, доста наподобяващо индийско конопче ...

)
Вторият : какво, аджеба, има заложено в учебната програма. Приет съм ППОО и общо взето си нямам ни най-малка представа какво ми предстои ! ( Доста бе интересно, когато на психото имаше един такъв въпрос : Като завършиш, как си представяш работата ? - аз честно казано въртях около изпълнение на Висшия гражданския дълг, проява на характер и ... общо взето такива истории

)
Третият : Искам да знам дали преподавателите по физическа подготовка "гърчат" много. Принципно тренирам карате киокушин от 7 (след някой месец 8) години и искам да продължа да се занимавам с този спорт в Академията. Каква е базата за спортуване ? Не твърдя, че съм sport freak, но все пак ако физическото обучение се препокрива и с моите представи, умения и най-вече - желание за тотален физически и психически "гърч", именно тогава ще се чувствам удовлетворен !!
Четвъртият : Какви езици могат да бъдат изучавани ; също така могат ли да бъдат придобивани допълнителни квалификации, не само след, но и по време на обучението.
И последният : Какво, фактически, прави един току-що завършил аМВР ( след като е разпределен в съответния град, а говорейки за разпределение - има ли точен метод по който се извършва или всичко е просто решение на рекротата ? )
Мерси предварително за отделеното време !