Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот m-r_Vekilski » 10 Юли 2011, 23:38

osata написа:Темата доби интересен наклон ;) .
Барета, за кво са ти девойки бре? Те не плащат :mrgreen:

Да , амаааааааааааааа....и по барове не ходят ;)
ФорумУизвестно е ,че Баретета не лизва шпирт,папироса не е смуквал, дробчетата му са чисти като сълзица /и черното и Белото/
Са светна ли ти ?
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 11 Юли 2011, 00:09

m-r_Vekilski написа:Са светна ли ти ?

Не, тъмно е. Чакай да светна :lol: :lol:
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 11 Юли 2011, 15:36

Компанията , да не спамиме Темата повече , ама аз много,много да не говоря , че на думи всички може да сме силни . Пристъпваме към действия . Интересно , обаче никой не се хвали с успех от кандидатстването си ,то вярно че класирането предстои де , но все пак :D
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот angela1 » 11 Юли 2011, 18:41

Здравейте.Преди 2 години,когато бях на 13 години,бях намерил един телефон и го бях задържал.След 4 месеца намериха телефона и ме извикаха в полицията(да разкажа какво е станало и т.н Считаха ме като малолетен.)След 1 месец получих писмо,че трябва да отида на едно място и там имаше нещо като комисия и тя казва какво се прави с теб.Казаха,че ще считат,че съм сгрешил и няма да има никакви последици след това(казаха,че всичко което разказах ще се прати на прокурор в София)и всички приключва.(Инспектора,който ме разпитваше,написа че доброволно съм върнал телефона).Казаха,че този път ще го счетът като грешка и ще ми се размине,но втори път да не правя такава грешка!

Та исках да ви питам след всичко това ще мога ли да вляза в полицейска академия(все пак се иска свидетелство за съдимост)?
angela1
Нов
Нов

Мнениеот Lord » 12 Юли 2011, 18:42

angela1 написа:........................................
Та исках да ви питам след всичко това ще мога ли да вляза в полицейска академия...................................

Аз ти отговорих вчера и завчера на ЛС, но очевидно искаш да провериш знанията ми. ;)
Няма лошо, ако влезеш в системата ще установиш, че "контрола" и "последващия контрол" са неизменна част от полицейското ежедневие и еженощие. :lol:
КОМИСАР

Мнениеот m-r_Vekilski » 12 Юли 2011, 20:42

angela1 написа:
Та исках да ви питам след всичко това ще мога ли да вляза в полицейска академия(все пак се иска свидетелство за съдимост)?

Леко си се отървал!
Мен в края на миналият век ме заключиха за 4 години в едно заведение носещо името на Феликс Дзержински, само заради един филм ;) -"НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР".
После имаше 29 г. и 4 м. изпитателен срок и сега от половин година съм на свобода.
Отговорът на въпроса ти се намира в самият въпрос ,помисли върху това в червеното ;)
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот fireman68 » 12 Юли 2011, 23:17

А бре пенци ;)
fireman68
Нов
Нов

Мнениеот angela1 » 13 Юли 2011, 12:50

Lord написа:
angela1 написа:........................................
Та исках да ви питам след всичко това ще мога ли да вляза в полицейска академия...................................

Аз ти отговорих вчера и завчера на ЛС, но очевидно искаш да провериш знанията ми. ;)
Няма лошо, ако влезеш в системата ще установиш, че "контрола" и "последващия контрол" са неизменна част от полицейското ежедневие и еженощие. :lol:

Аз бях написал това,преди да ми отговориш на лс :) Поне така мисля,а ако е след това е моя грешка :)
angela1
Нов
Нов

Мнениеот Lord » 13 Юли 2011, 18:39

Няма проблем. :D Пък и откъде да си сигурен, че съм прав.
КОМИСАР

Мнениеот groop » 14 Юли 2011, 09:17

Странно тази година никой не пише предварително, колко е балът му, какво е направил на изпитите.
Аз взех виз. с макс. точки и психото без разговор с психолог, но балът ми е към 27.40 и това ме притеснява .
groop
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България