Въпросът "Какво е коремно възлизане" и отговора му са преместени тук:viewtopic.php?f=37&t=993, поради факта, че най-нелогичното място за задаването му в този форум е настоящата тема!
________________________________________________________________ “Нищо не е добро или зло. Мисълта го прави такова.” - Хамлет , по точно Шекспир;-)
Здравейте! Мога ли да разбера как сте се подготвяли за Купър, когато е трябвало? Никъде в мрежата няма конкретен отговор на това. Примерно някой да каже: "Ето аз започнах да бягам два пъти в седмицата по 10км за около 50минути, 3 дни на стадион по около 5км и два дни почивах. Постигнах за един месец 3100м за 11'28", като бях тренирал и преди това." Ну?
Нещата стават сериозно , отново сме на ПРИЕМ : ОБЯВА
Специализираният отряд за борба с тероризма - МВР обявява прием за вакантни длъжности с особена отговорност от категория "Е" - полицай - старши полицай (командос), за държавни служители от МВР, категория "Е". Изпитите с кандидатите за заемане на длъжностите ще се проведат на територията на СОБТ, както следва:
* Психомоторен тест, на 30.06.2011г. от 09:30 ч. * Обща физическа подготовка по нормативи на СОБТ, на 01.07.2011г. от 09:30 ч.
Някой случайно да знае какви за физ.нормативи за прием в споменатата по-горе група-СПО.Подчертавам-не за СОБТ(тях ги знам) а за СПО.Търсих много в нета,но нищо не открих.И може ли да се кандидатства отвън...или задължително трябва да си в системата на МВР?
PAOLON написа:Някой знае ли, дали е имало конкурс за СОБТ.И вярно ли, от 100 кандидати са одобрени само 3-ма?
Имало е: Евентуално от предишен конкурс - От 13 явили се 3 издържали до края. Последни датите за изпити на нов конкурс: - Психомоторен тест, на 30.06.2011г. от 09:30 ч. - Обща физическа подготовка по нормативи на СОБТ, на 01.07.2011г. от 09:30 ч. За допълнителна информация, "Човешки ресурси", тел. 2-69-51.