evelina написа:Пуснали ги в някакво езеро и агентите от ФБР се загубили без тяхната техника.....,
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
evelina написа:Пуснали ги в някакво езеро и агентите от ФБР се загубили без тяхната техника.....,

Sir Humphrey написа:evelina написа:Пуснали ги в някакво езеро и агентите от ФБР се загубили без тяхната техника.....,
Вероятно цигойнерите още на летището са им тафили компаса, астролабията* и секстанта**(последните са били от чиста мед), а портулана*** са им го предали за вторични в "Белана".
* Астролабия:
** Секстант
*** Портулан:

Lord написа:Купихте ли си дрехи с "парите за дрехи", колеги?

ninja написа:Така, така, пооблякохме се и сега "мълчанка". Тази "игра", до догодина ли ще я "играем" ?
 Ами понакичихме се, сега чакаме края на месеца и почваме да се угояваме с новия порцион.
 Ами понакичихме се, сега чакаме края на месеца и почваме да се угояваме с новия порцион.  Мили колеги, не прекалявайте с черен хайвер, синьо сирене или трюфели, все пак това са деликатеси, а не основни блюда.
  Мили колеги, не прекалявайте с черен хайвер, синьо сирене или трюфели, все пак това са деликатеси, а не основни блюда.  

ninja написа:Lord, къде научи ТЕЯ чужди думи бре ?
 От един съученик. Работи народен представител, даже ми ги презентира на слайдшоу и всичко разбрах, честно!
 От един съученик. Работи народен представител, даже ми ги презентира на слайдшоу и всичко разбрах, честно!  Е, почти всичко - така и не ми стана ясно защо Те Там в Толкова Изискан ресторант и в костюми масово ядяха раците с ръце?! А, на масите им имаше прибори много, можеш с тях Хаинбоаз повторно да прокопаеш, а те с пръсти, срамота...
  Е, почти всичко - така и не ми стана ясно защо Те Там в Толкова Изискан ресторант и в костюми масово ядяха раците с ръце?! А, на масите им имаше прибори много, можеш с тях Хаинбоаз повторно да прокопаеш, а те с пръсти, срамота... 

ninja написа:Всичко е възможно Баретата, обаче глей кво става. Веднага у мен провокира комерсиална мисъл, е това е тънкия момент!

ninja написа:Такаааа, униформените колеги ще бъдат с нови дрехи, с нова цена!Ха, да им е честито.

Обаче мен ме мъчи една комерсиална мисъл......, ако цената на дрехите за полицаите е около 1 200 кинта, както се тиражира, на неуниформените служители ще вдигнат ли парите за дрехи? Щото вместо да си купувам дрехи по-ниско качество, бих могъл да си купя по-скъпи и качествени такива? Не знам, дайте да разнищим замисъла на Ръководството на МВР.
 Затова се чудя къде го виждаш това вдигане на пари или искаш да кажеш, на неуниформените да ви ги дадат накуп за 3 години и по този начин да си купиш по-хубави дрехи? Наистина не разбрах. Или може би иронизираш? То, верно ситуацията стана за смях.
    Затова се чудя къде го виждаш това вдигане на пари или искаш да кажеш, на неуниформените да ви ги дадат накуп за 3 години и по този начин да си купиш по-хубави дрехи? Наистина не разбрах. Или може би иронизираш? То, верно ситуацията стана за смях.  

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта