ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ

Мнениеот Lord » 12 Ное 2009, 20:51

камикадзе написа:Оса,нямам нищо лично към тези,които ги споменах в последното си изречение.Виждал съм само първите двама,чувал съм ги как говорят на събиранията ни в София,но съм възмутен от писанията им!

Аз също не ги познавам тези тримата, нито теб. Не знам къде и какво са писали, което те е възмутило но знам, че не е тук. Моля, не ни запознавай къде е станало това, защото то е без значение. Тук е свободен форум, но не се толерират нарушения на елементарните правила на форума от когото и да е! Съветвам те да не изпробваш дали е така!
КОМИСАР

Мнениеот osata » 12 Ное 2009, 20:53

За неудобните въпроси - напълно те подкрепям.
Но лошото е, че няма начин да получаваш официални отговори на тях.
Моето виждане преди беше, че един форум с професионална насоченост към СФС МВР - с цел УВЕДОМЯВАНЕ, ВЪПРОСИ, ОТГОВОРИ, НАСОКИ, СЪВЕТИ, ЕЛЕКТРОННО ИНТЕРНЕТ ГЛАСУВАНЕ, ОНЛАЙН СЪБРАНИЯ.... би било супер евтино, супер прозрачно, супер коректно и сигурно за желаещите да видят за какво иде реч. НОВАТОРСТВО - към това трябва да се стремим, както това правим в работата - постоянно осъвършенстване.. така и в СФС - аман от партийни сбирки и т.н. - защо зимата да се събират примерно 150 човека, път, разходи.... недай боже да удари някой сняг - а колко е лесно - една фирма, една идея - един сайт с новаторско управление. От там нататък е лесно!
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот камикадзе » 12 Ное 2009, 21:15

Много точно Оса!Надявах се,че този УС ще се поучи от грешките на предишния,но стана точно обратното.Даже по-лошо!Нищо ново,нищо свежо,нищо в полза на колегите!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот камикадзе » 12 Ное 2009, 21:43

Вярно ли е,че нямаме и временен офис?Къде се съхраняват документите с лични данни?Кой има право да ги съхранява?Г-жо Стоева,може ли да отговорите на въпросите?
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот SYNOPTIK » 12 Ное 2009, 21:45

камикадзе написа:Надявах се,че този УС ще се поучи от грешките на предишния,но стана точно обратното.Даже по-лошо!Нищо ново,нищо свежо,нищо в полза на колегите!

Само да знаете,как протриват ръце някой хора...!?
Ето на това се надяваха и за това работеха ! Цялата им машина и идеология е изградена и се крепи на това.
Затова в края на 2009,обикновеният служител в МВР е на изходна позиция.
По-беден-не точно,но по-обезверен-със сигурност !
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот BARETATA » 12 Ное 2009, 21:50

Тотално Обезверен,а има и някои Тотално Изтрещяли.Пружината отдавна е скъсана,сега се кара на Акумулаторна Батерия,ама и тя има Живот
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SYNOPTIK » 12 Ное 2009, 22:03

BARETATA написа:сега се кара на Акумулаторна Батерия,ама и тя има Живот

Стара акумулаторна батерия,не можеш да заредиш-тя просто се подменя...!!!
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот BARETATA » 12 Ное 2009, 22:06

е да ама ще се подмени,като се смени и монтира ,новата пружина
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот cveteto » 12 Ное 2009, 22:14

камикадзе написа:Вярно ли е,че нямаме и временен офис?Къде се съхраняват документите с лични данни?Кой има право да ги съхранява?Г-жо Стоева,може ли да отговорите на въпросите?

Можеш да спиш спокойно - временен офис има и ФС ще вземе решение и за постоянния - надявам се, че здравият разум ще надделее и делегатите няма да спрат избора си на необитаема конюшня в центъра на София
Що се отнася до документаите, нали не смяташ, че съм взела пример от някои порочни практики и ги мъкна в куфарче у дома? :lol:
В тази организация има определен ред, даже по отношение на документацията, зададен от ФС. И той се изпълнява стриктно от по-голямата част от хората.
Едва ли е най-удачно мястото, където всеки член на СФС може да получи отговор на въпроси, свързани с документацията и нейната сигурност, да бъде открит и свободен форум.
А иначе аз твърдо заставам зад идеята за пълна прозрачност. И се прекланям пред силата на фактите, а не на слуховете и интригите.
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...
cveteto
MASTER

Мнениеот камикадзе » 12 Ное 2009, 22:28

cveteto написа:
камикадзе написа:Вярно ли е,че нямаме и временен офис?Къде се съхраняват документите с лични данни?Кой има право да ги съхранява?Г-жо Стоева,може ли да отговорите на въпросите?

Можеш да спиш спокойно - временен офис има и ФС ще вземе решение и за постоянния - надявам се, че здравият разум ще надделее и делегатите няма да спрат избора си на необитаема конюшня в центъра на София
Що се отнася до документаите, нали не смяташ, че съм взела пример от някои порочни практики и ги мъкна в куфарче у дома? :lol:
В тази организация има определен ред, даже по отношение на документацията, зададен от ФС. И той се изпълнява стриктно от по-голямата част от хората.
Едва ли е най-удачно мястото, където всеки член на СФС може да получи отговор на въпроси, свързани с документацията и нейната сигурност, да бъде открит и свободен форум.
А иначе аз твърдо заставам зад идеята за пълна прозрачност. И се прекланям пред силата на фактите, а не на слуховете и интригите.

Нищо ново под слънцето!Клишета,клишета...до кога ли?Кой да питам,пак нашия Председател на СД?Все едно някой депутат или министър ми отговаря?Голяма прозрачност!?Значи за това сте се сбрали там,да сеете негативизъм,злоба и омраза,но когато се зададе конкретен въпрос се правим на леко разсеяни!Това отново ме убеждава,че"работещите"в УС не са искрени!
Кой съхрянява личните ни данни и кой има право?Този въпрос остава!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР