Тобро отро на вситшки.
указя се тше мъгарято не е болну. Барналу е уголяна житса с ток и са налектрезиралу, има едни трафупоз на пулету, и од там стъртшат некви житси може и да е гризал житсите,знам ли, ко дъфтши кат пъсе ма ша уживеи, тшуда са тос дофтур как расбара тше гу е удриалу ток за да оригвя, сигур и тои кат бара житсите уригля. претписа некви лекарства с електрулити да са расмагнетязирало, ас са тшуда што тселуто с пироня и козяната настрафнала, а по интярезното е тше дърпа карутсата без да е фпрегнату, даж кат минаф прес гаратя зе да дарпа и вагоняте с релсата батка, а ошде по интерезнуто е тше къд му закатших един гувурител ут телофна слошалка фата радиу хуризонт..
аку си ходим ф 14.00 тшаса ше му напраия пударак,ма не съм решил ко,то мъгаря на ко ша са зарадвя.. сетиф са ша гу искапиа, штод мръсну,ут какту гази у унаиа локф, ша распана маркутшите даж и с умекутител ша го натаркам, да му стане мекя козяната батка, вии са смеите ма знаите ли куга са стрижят мъгарятата, а снаите ли ко знатши "пърле"? тъи тше нема ништу лошу. После кат гу искапиа ша гу пудсушя
Другу& ситшки са уплякват тше улитсите били с дубкя, у моиту селу нема дубки штод нема ъсвалд за да има дубка,саму на тсентара има ъсвалд, преди 6 гудини си напрайф едно мепесе с три гуми,триколка батка тва утпред е матор и узад диван с гуми устрани,утгоря има бритсенд, утпред си служих един наилом,ма кът завъли и ништу се не види,махнаф гу и турнах дуграмя двукатна дървена - оникалну. Наи трудну ми беше да гу карам, штод кат има дубка задалжителту влезаш у неиа - штод са три гуми ендата е у средата.
ква е тас мода сътлитни тшинии, аз пак си напраиф си сатлитно курито, и мое ви кажя тше фатам ситшку, ма куритуто е ут унеиа кулитшки за пиасак и вар де са мъкне. глеам тше тшиниите има нешту де стъртши с неква тобка ли кое и излиса кабял ут там, и ас турнах и трипрътшки ърматура ут едни бигли ги исправих с тшука, и у краиа закътших един фенер с бътериа да святи,муншах кабял да гу зарешда и оште 1 кабил да гу свържвам с радиузапетаиката и тезевилура. са кат мине хекилоптер ил съмулед мое види де е каштата на космьио. Фатам радио хоризонд и с нетърпения тшакам да доде неделя да тшуя врямето за сетмитсята. и тезевилура фата радиукънали, праиа си стереу кат гу пускам зайно. ма един пат падна грамутевитса и тотшно моиту куриту утсели, ма аз снам и съм турнал курави бошони, нема житшки, направу съм гу напраил зднраф бошон вътре нема житшка е стуманена 6та струна ут на кмета контрабаса, батка тас струна е многу здрава прабвах да е скъсам с теслата,напрау е пудтби стаяна кат гребян, са с неиа тшеша мъгарято=

P.S. Аз не съм Космю.