от bombata4 » 14 Мар 2011, 16:20
Съгласен съм, че и двете оръжия са от друго време, съгласен съм , че са армейски оръжия.
Но в американската армия все още си служат с колт 1911, вярно е, че заради големи калибър, но не го отричат. Трябва да отбележа, че масово пистолетите се правят за армията, по простата причина, че армиите правят по-големи поръчки. Повечето пистолети са армейско изпълнение........
Обаче се отклоняваме от темата.....а тя е - Макаров-да или не. Или по-точно, какво му е на Макаровеца, че всички искат нови пистолети.
За тези, които не знаят основната причина за засичането на Макаренко е лака, с който е боядисан възпламенителя. Той се набива в разстоянието между стените и ударника.
Аз също съм с Макаров, но по други причини. И понеже малко ме домързя си взех един малък Браунинг R-79.
Увиването на оръжието го правят, за да не дрънка. Това не е маскировката, която масово се използва. Казаха, че когато се катерят може да удари в камък и да се чуе доста силно.........това без коментар, не съм го правил и не знам.
Чакам коментар по носенето на жилетките, количеството патрони в пистолета, дължината на цевта, както по-нагоре се писа за подготовката и ако може някаква обективна причина (ако може да не е техническа) за това да оставим Макаровеца.