БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ !!!

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ !!!

Мнениеот КОШМАР » 25 Фев 2011, 22:59

Авито, ти какво искаш да кажеш, че аз нямам българско мислене ли? Естествено прочетох два пъти поста му, разбрах каквото разбрах, но не всичко. Щом си го проверил имай му вяра. Аз не го познавам, но ти вярвам на теб. Между другото не е казал, нещо особено до момента, но съм чела твои постове. Който и да е нека е.

Аз все пак чакам да ми се обясни думата "безродник".
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот mao11 » 26 Фев 2011, 04:09

avitohol написа:Кошмарче, не нападай Мао а се вслушай по внимателно като ти говори. Познава историята веееери гут и което е по важно- има МИСЛЕНЕ Българско! Проверена работа.

:geek:
mao11
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот mao11 » 26 Фев 2011, 04:24

Lord написа:Ха стига ровихте костите.
Темата е друга, кожете как виждате бъдещето! ;)

Народ без история е като дърво без корен.
Трудно е да се говори за бъдещето.
Един обезверен народ, лъган и мамен особенно през последните 20 години
Не виждам розово облаче в небето на бъдещето.
На следваите избори виждам 2 нещица
1. Или голямо сгромолясване на управници и партии, ако народа излезе на избори.
2. Ако ли не - управляващи спечелили изборите с по кебапче, бира и 20 лв. джоб парасъ.

Знаете ли какво е в Шумен,Търговище, Разград, Русе, Добрич и Силистра?
Поне за тоя регион имам наблюдение.
Почети никой голям завод не работи, средния и малък бизнес или е фалирал или е с единия крак вече във фалит. Заплати за мъже рядко по големи от 350лв. Социални помощи и детски 90% за мангали.
Над 50% от българите и турците са имигранти в ЕС.
Е направете си извода за розовото бъдеще на БГ, Вас, семействата Ви и децата ви през следващите 10 години сами.
Съжалявам Лорде. От Шумен това се вижда. :oops:
Съжалявам, но това е почети 1/4 от БГ.
mao11
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот mao11 » 01 Мар 2011, 05:32

mao11
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот КОШМАР » 01 Мар 2011, 10:27

Уф, колко пъти ще казвам някои хора да не се занимават с неприсъщи за тях дейности, една от които е политиката. Само се налива газ в огъня и той става всебългарски. Има катаклизъм в главите. Тотално НЕмислене. Неподредени действия и върла омраза. Няма дисциплина. Ето това е проблем. Недей да пълниш на хората главите с мушмули. И защо трябва да ти вярвам? А? Той мързела е всеобщ. Всеки иска, ама кой прави нещо, а?

И като си толкова знаещ да те питам: Са ли ромите български граждани и като какви ги третираш ти?
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот mao11 » 01 Мар 2011, 18:39

Не ме учи с кво да се занимавам, след като не знаеш с кво съм се занимавал през живота си, а и за политиката не ми говори.
Аз говоря живата тоталта и болезнена истина.
Може би от прозореца на офисчето ти не се вижда много надалеч, а е топличко и запотено . Е и кво ти пука за бедните региони. Не говорим за мързел, а за масови фалити в малкия и среден бизнес и страховита безработица. Не карам никой да ми вярва.
А е въобще това е последния ми отговор отправен към теб.
mao11
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот avitohol » 02 Мар 2011, 18:00

Сърби изтриват Паисий от Атон

Сръбските изцепки срещу българската история продължават. Съседите не само забраняват честванията на Васил Левски, но и методично заличават българските исторически следи в манастира Хилендар на Света гора.

Тривековното присъствие на български монаси и делото на Паисий Хилендарски биват постъпателно зачерквани от историята на Атон, разказаха с огорчение нашенци от Благоевградско, завърнали се наскоро от поклонение на Света гора.

Когато попитали достолепен сръбски монах къде е килията на българския монах отец Паисий, той им просъскал: "Тук не биле бугари, все Сръбия". После на нашите сънародници им било подсказано, че не са желани гости в Хилендарския манастир.

Самата килия на Паисий пък е зазидана и превърната в склад

за строителни материали. Когато българските поклонници поискали да бъдат упътени, сръбският монах троснато посочил югоизточния ъгъл на 4-етажното, наскоро основно ремонтирано манастирско крило. Там обаче всеки, пожелал да види монашеската килия, удря на камък. Реставратори и строители от Черна гора насочват любопитните и им обясняват, че вратите към триетажното жилище на хилендарския монах са зазидани. Сега помещенията се ползват за склад за дъски и цимент и не са достъпни за поклонниците.

Според наши поклонници

от няколко години сърбите обяснявали, че килията е в ремонт. От известно време насам обаче все по-често директно отричали да има такава килия, както и Паисий въобще да е водил духовен живот в Хилендар, камо ли пък да е писал "История славянобългарска" там. Има данни, че се правят и опити от стените да се изтрият стенописите, в които някога е изографисан основният ктитор на манастира хаджи Вълчо от Банско.

Родолюбиви нашенци са категорични, че ще сезират Св. синод на Българската православна църква за случващото се в Хилендар.

http://www.monitor.bg/article?id=280846

Колко "братско",колко "православно" отношение...как да не го обичаш тоя народ и как да не си фен на панславизма и как да не ги подкрепяш безусловно?Как,питам?
avitohol
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот mao11 » 02 Мар 2011, 18:10

Ти кво очакваше бе човек
Сърбойците винаги са ни били приятели големи и ............ винаги са ни минавали от отзад от де.......... /в гръб де/
Виж само как са промили мозъците на братята българи от македония
макя му ............ и по македонски по нататък :!: :!: :!:
mao11
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот avitohol » 02 Мар 2011, 18:24

Споко, той име ЕДИН дето връща...Каквото посееш това жънеш.
"Ние, Българите , чуждото не щем, но своето си- не даваме" В.Левски.
avitohol
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот avitohol » 02 Мар 2011, 18:37

Колкото до Сърбите- те са си непокорен народ, Мао, а и Не забравяй че са единствените, които не са скланяли глава нито пред Хитлер, ни пред Сталин. Не я склониха и пред хамериканците за което ги уважавам. Единствения, който ги е озаптил- сърби хървати, кумави и печенези по тия краища е Симеон Велики. Дали сме им част от нашата жилка -една от многото, които сме разпръснали по света.
avitohol
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите