Ааааа сам/а се издаде, аз не сам казвал кой пот къде е Зависи кое време е - сутрин на кафе, около 10 баничка с боза, по обяд кола, а вечер - каквото Господ дал .
аз за сега съм пас ще ви послушам кво шептите а накрая може и аз да се включа през 2009 щяхме да пушим, щяхме да се срещаме и докато стане аз се пенсионирах хубаво, че павлина ми даде тоя адрес между другото къде е тя или кой е тя
12 март е събота,но доста хора още ще ги държи 8 март. 19 март е събота,но е работен ден. 26 март също е събота,един от първите дни на настъпващата Пролет. Ако мислите,че е удачно,лично аз съм за 26 март.
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат. Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аз съм за Филибето, обаче и Велико Търново не е лош град. Тъкмо да направим една разходка на Царевец. Вечер града гледан оттам е върха. Обаче ако много мислите нищо няма да измислите. Решава се и това е. Какво толкова.
Кога е това заплатено време?. Все не мога да го усетя последните години. Както казва един "ром"....мизерия ,ама живот майка! На тая среща ще се опитам да дойда ,малко от вас познавам на живо. Кошмарче ти не си в това число