Цитат: Около 200 Византийско, 500 турско и 45 руско.
............
Това 45 руско от теб ли си го измисли? Освен това не е обявено официално това "робство", нито пък сме били. Ако беше така, щяхме да бъдем окупирани или поне в България е щяло да има руско присъствие с танкове и тем подобни. Ти като как си го обясняваш това "робство". Виж какво щи кажа "всезнайко", за мен нещата стоят по следния начин: около 200 година византийско, макар да си мисля, че не е било точно робство, но със сигурност 500 години турско. До кога ще спрягаме междуличностни отношения помежду си. Избивали сме се преди 9, избивали сме се след 9, да не говоря какво става сега. Ако имаш поне малко глава на раменете си замисли се. Не само се избиваме, ние се мразим. Самоунищожаваме се един друг и се продължава с "говорене", което е в ущърб както на нас, така и на собствената ни страна. Писна ми от такива като тебе, които само се чудят как да успеят да вмъкват раздори между хората. Кога този български мозък ще навлезе в една по-стойностна мисловна дейност и дали изобщо ще съумее да прецни това, че колкото повече се противопоставяме един надруг,толкова повече ще ни имат за балами. Ама кой да го разбере.