ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот m-r_Vekilski » 14 Фев 2011, 21:27

Валентина написа:
m-r_Vekilski написа:обещавам на 20 хилядният преглеждащ , бутилка пенливо вино от световно известната марка "ИСКРА"

Да, известен си със своята безгранична щедрост. :lol: :lol: :lol: Защо не добавиш и нещо шотландско отлежало...

Няма никакви проблеми, ти си от персонала...иди в мазето , вторият фризер до вратата!В него има дълбоко замразено от шотландско говедо ;) Отлежава от отварянето на пивницата , щото никой не го яде .
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 14 Фев 2011, 22:06

Еееййй, зарЕзахте ли лозичките, понаправихте ли ... главичките?! :lol: :lol: :lol:
Хай, да ви е наздраве - който за каквото иска! ;)
Ама от мене - да ви е честит Зарезаня! :lol: 8-)
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Валентина » 14 Фев 2011, 23:05

m-r_Vekilski написа:ти си от персонала...иди в мазето , вторият фризер до вратата

ОК, но ще отворя втория шкаф до бара. Наздраве на всички, майора черпи!

Изображение Изображение
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 20 Фев 2011, 10:45

Ей, спите ли още в почивния ден? Не е ли време за разсънване? А за тези, които работят - за малка кафе пауза?
Изображение
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 24 Фев 2011, 10:21

Добро утро и усмихнат ден. Хич да не ви пука какво е времето навън. Гледайте на вас да ви е добре и един чай, моля. С мед и лимон. Още е рано за филе Елена и огнена вода. Естествено на Любовта ми работата да върви като по вода. Ше ме прощавате, но симпатията си е симпатия. Не мога да го подмина само с това което пожелавам на всички. :) :oops: Хм, абе не знам кога ше ме подпука да не говоря така, ама дреме ми. Той ше си вика, аз ше си мълча и ше се усмихвам мило, мило, и ще го "гледам" в очите.......
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 24 Фев 2011, 17:59

Здрасти. Излезнах, а забравих да натисна изход и си вися вече колко време. Хайде лека и изчезвам, че май прекалих. Обаче ако ме пресърби, ще влезна. :)
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 24 Фев 2011, 21:31

Така както си "седим" на масата да взема да кажа следното: Името ми е Галина и произлиза от гръцкото "галини"- тишина , мир и спокойствие и в никакъв случай война, унищожение, смрад. Това за сведение на незнаещите. ;) Наздраве :)
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 25 Фев 2011, 11:18

КОШМАР написа:Така както си "седим" на масата да взема да кажа следното: Името ми е Галина и произлиза от гръцкото "галини"- тишина , мир и спокойствие и в никакъв случай война, унищожение, смрад. Това за сведение на незнаещите. ;) Наздраве :)

Хей, Кошмарна, нещо си "овесила нос" ми се струва... :roll: Дай да пием по едно кафе, пък ако искаш - ще споделиш! :)
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот КОШМАР » 25 Фев 2011, 11:27

:) Пак без да искм натиснах излез и се изчесах. Не сларон, не съм го увесила. Само писах какво значи името ми и, че си мясам с него. Който иска война да си я прави. Но когато мисля, че нещо не е правилно, никой не може да ме убеди в противното. Опитвам се да смаля всемогъщаата простотия, която е в изобилие надлъж и нашир. Уви! Май ще е невъзможно!
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 25 Фев 2011, 11:35

КОШМАР написа::) Пак без да искм натиснах излез и се изчесах. Не сларон, не съм го увесила. Само писах какво значи името ми и, че си мясам с него. Който иска война да си я прави. Но когато мисля, че нещо не е правилно, никой не може да ме убеди в противното. Опитвам се да смаля всемогъщаата простотия, която е в изобилие надлъж и нашир. Уви! Май ще е невъзможно!

:shock: :o Уааааууууу! :shock: Мила, такива глобални и всемирни разсъждения у тоя час ми идват множко... :oops: Йощ не съм си изпила кафето и спя... :lol:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите