Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот Sir Humphrey » 12 Дек 2010, 01:42

Lord написа:Здравейте, прощавайте, Вие да не сте афроамериканец, получил българско гражданство и в момента да учите в ИЧС?

:D :D

Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 12 Дек 2010, 02:53

thegame3 написа:Извинете за правописните грешки но пиша на кирилица.Вие не ме разбрахте исках да ви питам дали пред или след физическия изпит правият такива тестове?

Преди физическия!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот oto skorzeni » 12 Дек 2010, 13:22

Няма да ти взимат допингпроба нито преди,нито след изпита,така че не се притеснявай за това.И да ти взимаха такава,ако пиеш само хранителни добавки-креатин,глутамин,таурин,протеин,аминокиселини няма никакъв проблем.Те не са анаболни стероиди.Хубаво е,че тренираш,но наблегни малко на граматика и правопис,неграмотни полицаи не са нужни на МВР.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Cvetelin » 09 Яну 2011, 23:14

Здравейте исках да попитам на 18 съм тази година завършвам училище и искам да стана полицай категори Е-(като начало).Прочетох изискванията но ми е любопитно трябва ли успешно да взема матурите за да кандидатствам в полицията или може и без тях ?
Cvetelin
Нов
Нов

Мнениеот mao11 » 24 Яну 2011, 20:27

Приятелю, недей.
Остани си д мечтата.
Ще бъдеш щастлив, желаещ катаджия и ще си живуркаш живота готино.
Ако стонеш полицай от пътна полиция те чакат
нащни дежурства
пияници
хора които не знаят къде са и къде се намерат - ти знаеш ли кой съм и после телефона ти загрява
иииии............... студена вечеря и заспала жена :idea:
mao11
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот daniela_suzi » 24 Яну 2011, 21:51

Искам да се обърна към горните два сладура,дето са писали.Ако няма нещо съществено,дето да искате да напишете,не пишете глупости.Естествено,че трябва да си завършите първо средното образование и после да мислите за работа в МВР.Относно студената вечеря и заспалата жена-по-добре не захващайте темата тук,има си друга за развлечение.Иначе с едно изречение-на крива ракета и космоса и е крив,когато не знаеш как да си въртиш семейството,няма значение какъв си по професия,жена ти по-топла и желаеща те няма да я намираш!!! ;) Иначе вечерята в микровълновата лесно се топли!!! :lol:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот mao11 » 25 Яну 2011, 18:09

Имам 2-ма сина. Единия поиска да стане полицай. Зарадвах се от една страна, от друга ми стана тъжно като знам какво е в системата и около нея.
Както и да е започнахме бягания, осморки лицеви не ти е работа.
Обаче смитнах, че трябва да ме обясня на човека за кво си говорим по принцип, защото то не е само да сложиш формата и да нахлюпиш фуражката, а и принципното отношение между колегите, говоря за слъжностите и някои недоизживели болестното състояние кариеризъм и началничество, също така и принципното отношение на гражданството към формения служител на улицата.
И така поговорихме и потренирахме, в деня на изпита ставам нашия буден, разтроен такъв - е викам кво става бе.
Отговора бе категоричен, не съм спал за да мисля и реших няма да кандидатствам, ха така де :oops:
Огорчих се но преглътнах.
Сега е в англия, взе и синя карта и е много добре. Това лято беше тук. Думите му бяха - Тате нищо лично, но в тази държава вече само на гости.
Не знам май постъпи правилно. :?:
mao11
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 25 Яну 2011, 22:14

Не е така. Ако това е правилното решение на уравнението, то само цигани биха останали тук. Мисля, че детето на Мао е взело грешното решение - вярно лесно е по нанадолнището, но до там.
Щастие в никой случай не е равно на задоволени консуматорски нужди! В известен смисъл, дори напротив!
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 25 Яну 2011, 22:43

osata написа:................Затова Лорде - правилно решение е взел. Поне ще живее В ПОДРЕДЕН СВЯТ.

...и там как ще остарее... ;) ...скука и спокойствие, не - благодаря!
КОМИСАР

Мнениеот Хела » 26 Яну 2011, 14:54

Трябва да ни е гадно, за да усещаме, че сме живи.
Ей тъй те разбрах, Лорде. Ама че си и ти...
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители