Бойно приложни техники

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Бойно приложни техники

Мнениеот BARETATA » 04 Дек 2010, 23:21

oto skorzeni написа:Саблените удари са много ефективни,риска да си нараниш ръката е много по-малък от удара с юмрук.Били са популярни при подготовката на командоси по време на 2 световна война,заради ефективноста им и бързото усвояване,те са важна част от ръкопашната система на англичанина майор Уилям Феърбърн и американеца Епългейт "Дефенд Ю",по която са се готвили англичани и американци през войната.

Абсолючтно е така . Но , както с всяко нещо и тук си трябва доста тренировки и концентрация :)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот novobranec » 26 Дек 2010, 00:07

Може ли някой колега от Пловдив да ми препоръча зала за тренировки? ;)
novobranec
Нов
Нов

Мнениеот novobranec » 26 Дек 2010, 18:52

може ли някой от пловдив да ми препоръча някоя зала където тренират колеги
novobranec
Нов
Нов

Мнениеот novobranec » 18 Яну 2011, 11:39

някой от пловдив може ли да ми препоръча някакъв клуб :?:
novobranec
Нов
Нов

Мнениеот doznatel1 » 24 Яну 2011, 20:51

Проблеми с нервите ли?
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 24 Яну 2011, 20:53

Ето ви една друга бойно приложна техника, само за 18 секунди сваляш нападателя.. :lol:

http://www.vbox7.com/play:f83bc43e
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот novobranec » 25 Яну 2011, 10:07

от doznatel1 » 24 Яну 2011, 19:51
Проблеми с нервите ли?

:lol: ne prosto pitam za nqkoi klub v koito da potreniram s kolegi kakvoto i da e
novobranec
Нов
Нов

Мнениеот osata » 25 Яну 2011, 21:14

novobranec написа:
:lol: ne prosto pitam za nqkoi klub v koito da potreniram s kolegi kakvoto i da e

С какви колеги? Ти ако си служител и не можеш да разбереш за 15 минути къде можеш да тренираш с колеги.... кажи ми от кой град си, утре ще отделя 10-15 минути от времето си да проверя. И кажи колега ли си или искаш с твои някакви колеги?
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот mao11 » 26 Яну 2011, 09:53

Преди години тренирах киокушин и от интерес малко джудо. Та по тази причина попрегледах темата, понавяха ме спомени. Значи сетих се за школата във Варна - 2000 година. Цирк :!: :idea:
Истина ви казвам. Шапка там свалям на инструктор Банков, но другите инструктори бяха тотална пародия. Та мисълта ми е, че ако не си подготвен добре за улицата - страдаш, но когато излезеш от школата неподготвен е трагедия.Това са 9 месеца през които много съществени и основни неща могат да се понаучат. После трябва и семинари и по РПУ-та да се правят. Не може всеки да маа по спортни зали . Всеки стил е различен, а и полицейската система за самозащита е типична, тия неща не се учат в залата по бокс или киокушин.
mao11
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 26 Яну 2011, 12:33

Много пъти съм влизал в спор за подготовката ,свързана с безопасността на служителя . Въпреки всичко , всеки служител трябва да намери време и да тренира тялото си , независимо по какъв начин и ред на действие . Тази Тема , няма изчерпване и затова е хубаво да се дискутира всичко свързано с бойната подготовка не само на служителите , но и да помогнем на гражданите за насочване към действие и трениране за лична самоотбрана.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите