m-r_Vekilski написа:Ако все пак решиш да направиш нещо, премести я тук...viewtopic.php?f=16&t=832 ....това е най-подходящото място за нея![]()
и не само за нея де....обедини му ги в един том.

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
m-r_Vekilski написа:Ако все пак решиш да направиш нещо, премести я тук...viewtopic.php?f=16&t=832 ....това е най-подходящото място за нея![]()
m-r_Vekilski написа:m-r_Vekilski написа:Ако все пак решиш да направиш нещо, премести я тук...viewtopic.php?f=16&t=832 ....това е най-подходящото място за нея![]()
Валентина написа:GKrIvan написа:.А да поздравим всички именници независимо от всичко. http://vbox7.com/play:1bcd3922
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ОТ МЕН! ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ! И ПРЕДИ ВСИЧКО МНОГО ЗДРАВЕ! УСПЕХИ ВЪВ ВСЯКО НАЧИНАНИЕ!
Лъчезар Серафимов написа:
Много се кефя, когато ти образувам нерви.
Векилски, кажи кой си де имай доблестта да го напишеш, не се край като мишка.
Аз знам кой си на една маса сме "сядали".
Бъди мъж. Първо се представи и след това ме критикувай.
m-r_Vekilski написа:Лъчезар Серафимов написа:
Много се кефя, когато ти образувам нерви.
Векилски, кажи кой си де имай доблестта да го напишеш, не се край като мишка.
Аз знам кой си на една маса сме "сядали".
Бъди мъж. Първо се представи и след това ме критикувай.
Лъчезаре, много под нивото на Стони си....той не можеше да ми образува нерви , та ти ли![]()
Разбира се ,че знаеш кой съм......с доста хора включая и теб в тоя форум се познаваме лично.
Не виждам смисъла да се представям.
Знаеш ,че никога не съм се крил като мишка, но за едно ме е яд....беше време когато ти вярвах, та даже и гласувах за теб, но това вече е затворена страница.
Бъди здрав .
Лъчезар Серафимов написа:
Относно 06.2011г. и датата 07.01.2011г. просто обърках датата.
m-r_Vekilski написа:Лъчезар Серафимов написа:
Относно 06.2011г. и датата 07.01.2011г. просто обърках датата.
А тук драги пак си объркал нещо
m-r_Vekilski написа:Лъчезаре, в тая връзка да ти припомня че рожденият ни ден с бате ти Ванчо е на 06.02 .....да не забравиш да ни поздравиш точно на деня
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта