Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Простреляният е криминално проявен с над 60 акта за нарушения на Закона за движение по пътищата, включително за кражба през 2003г. и управление на автомобил без разрешение за таксиметрова дейност през 2010г., съобщи шефът на СДВР комисар Валери Йорданов. Според допълнителна справка свидетелството за управление на Денев е обявено за отнемане, тъй като за различни нарушения са му съставени 62 акта и са му отнети 128 контролни точки.
Денев има актове и не би трябвало изобщо да управлява... Не си е предал книжката. На сила как можем да му я вземем.

Въпроси към МВР, които чакат отговор
Защо въпреки многобройните нарушения шофьорът не е издирен и книжката му не е отнета?
Как е възможно, след като е направил толкова нарушения, шофьор да управлява такси?
МВР разполага ли с механизъм за принудително изпълнение на административните наказания при толкова системни нарушения?

osata написа:BARETATA написа:Оса , бях на смяна тогава, разгонихме ги след разясняване на ситуацията , нали знаеш Разпораждания има ...
След каква ситуация приятелю?
Аз ако паркирам пред НС някой ще изяснява ли ситуацията или на минутата ще ме наритат?
Ето заради това и подобни клякания над тази част от обществото ( бакшишите, не таксиметровите шофьори ) се случват чести псоещения на шофьори и пътници в спешните кабинети, защото бакшо ти надува сметката, отказваш да платиш, искаш обяснения и след 3 минути 20 боклука като него идват и без да питат ти натрошават главата. И после всеки те пита - струваше ли си за 10лв да пиеш седмица от сламка?
Ако държавата си седи на място, всички автомобили и рег. номера от мястото трябваше да бъдат заснети и един по един по един АУАН за всеки. И това трябваше да бъде обявено по медиите, защото административната дейност е с две основни цели - наказване на провинилия се и предупредително за останалите, които биха направили същото. Или казано по разговорно - един път като изтървеш края.....

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 248 госта