СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот BARETATA » 25 Дек 2010, 23:06

gorovv - С последното изменение , отново е самостоятелно звено - говоря за СОБТ , а аз сега съм в безредиците и знам за какво става въпрос.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот gorovv » 01 Яну 2011, 22:56

Честита Нова Година на всички достойни в редовете на МВР и СОБТ. Пожелавам Ви много здраве и сила, за да издържите на всички несгоди в службата, много търпение на семеиствата ви и много щастие за децата ви. Да сте живи и здрави :D
gorovv
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 02 Яну 2011, 20:44

gorovv написа:Честита Нова Година на всички достойни в редовете на МВР и СОБТ. Пожелавам Ви много здраве и сила, за да издържите на всички несгоди в службата, много търпение на семеиствата ви и много щастие за децата ви. Да сте живи и здрави :D

Мога да кажа следното нещо : ДА ТИ СЕ ВРЪЩА ТЪПКАНО ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПРИЯТНИ ПОЖЕЛАНИЯ И ЩЕ ДОБАВЯ ОСВЕН ЗДРАВЕТО - ПАРИТЕ,ЩАСТИЕТО И КЪСМЕТА , КАКТО И САМО ДА НИ ИМА :mrgreen:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SYNOPTIK » 04 Яну 2011, 21:21

За Отечеството-Славата,за нас-Честта !
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот BARETATA » 04 Яну 2011, 22:02

Kлипът е хубав , но все пак са заснети и тактически звена в други Дирекции на МВР. :D
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот gpenchev » 09 Яну 2011, 01:46

Здравеите момчета винаги съм се чудил момчетата от собт приемат ли хранителни добавки ;)
gpenchev
Нов
Нов

Мнениеот SYNOPTIK » 10 Яну 2011, 23:54

gpenchev написа:Здравеите момчета винаги съм се чудил момчетата от собт приемат ли хранителни добавки ;)

Не говориш сериозно,нали ?
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот osata » 11 Яну 2011, 18:55

gpenchev написа:Здравеите момчета винаги съм се чудил момчетата от собт приемат ли хранителни добавки ;)

Е, ти пък сега... какви хранителни добавки, те не се хранят, само на хапчета са :mrgreen: .
Аз се чудя ракия пият ли? ;) :lol:
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 14 Яну 2011, 23:03

Изображение
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 21 Яну 2011, 19:10

Обявяване на конкурс
За постъпване на държавна служба в Специализиран отряд за борба с тероризма - МВР на длъжност с особена отговорност от категория “Г”, за която се изисква задължително първоначално професионално обучение.
На основание член 180 от Закона за Министерството на вътрешните работи и Наредба № Iз-1009/04.07.2006 г., за условията и реда за постъпване на държавна служба в МВР:
І. ОБЯВЯВАМ конкурс за постъпване на държавна служба в МВР на длъжност с особена отговорност от категория “Г”, за която се изисква задължително първоначално професионално обучение в Специализиран отряд за борба с тероризма – МВР, както следва:

ОТДЕЛ “ОПЕРАТИВЕН”

- разузнавач VІ-ІІІ степен (инструктор по обща физическа подготовка), категория “Г”-инспектор, - 1 щ. бр.
http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entra ... BT_451.htm
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България