Иванов ден

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Иванов ден

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 05 Яну 2011, 23:54

http://bg.wikipedia.org/wiki/Ивановден
Изображение

Изображение
Жив и здрав да си, и само напред.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Re: Иванов ден

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 06 Яну 2011, 00:18

Това е човека, който не се повлия от простотиите на няколко човека, включае и моите.
Беше изключен от СФСМВР, за създаването на който именно той имаше вина.
Павлов бе председател на СФСМВР в най-тежкия момент касаещ синдикална дейност в МВР.
Не му правя "свирки", не си и го помисляйте!!
Жив и здрав да си Ванка, и още веднъж ме извини.
МАЛКО ИСТОРИЯ
ЗНАМ, ЧЕ СЕ ПОТРЕТЯМ

ТОВА ПРОДЪЛЖАВА!!!

Всичко това през 2008г.
Надявам се Ванка това да доведе до положителен резултат. Към момента няма такъв.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Hammer » 07 Яну 2011, 11:16

Ти си нацяло изперкал ,че и празниците бъркаш на 6 януари ВИНАГИ е Йорданов ден а на 7 януари ВИНАГИ е Иванов ден .Ама като те гледам от за теб вече всичко може да се очаква ....
Изображение
Аватар
Hammer
КОМИСАР

Мнениеот osata » 07 Яну 2011, 12:34

Честит имен ден на всички носещо именото Иван, Иванкa, Иванинa, Ванина, Bаня, Ваньо, Йоан, Йоанa, Калоян, Йовкo, Йовка, Ивайло, Ивайла, Иво, Ивона, Жан, Жанa, Яна., да са живи и здрави, да носят с гордост вековното си име, да отпразнуват по своему празника сред истински приятели и близки.
Наздраве !!!
Изображение

Православната църква чества днес деня на св. Йоан Кръстител, който кръщава Исус Христос в рeka Йордан. Йоан познава и посочва Исус като пратеник на Бога.
Празнуват и всички, които носят името на светеца. По стар български обичай още в тъмни зори – преди да е изгряло слънцето млади жени донасяли вода от река или кладенец. В голям съд, наречен чебър, къпели децата за здраве. Булките и младоженците, които са се оженили през зимата до Ивановден също бивали къпани в чебъра.
След това момците тръгвали по къщите и къпели всички момчета и мъже, които носят името Иван. Според народното вярване свети Йоан е покровител на кумството и на побратимството. На Ивановден се ходи на гости на кума, младоженците му носят кравай, баница и вино, както кървавица и печено свинско месо.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот m-r_Vekilski » 07 Яну 2011, 13:10

Hammer написа:Ти си нацяло изперкал ,че и празниците бъркаш на 6 януари ВИНАГИ е Йорданов ден а на 7 януари ВИНАГИ е Иванов ден .Ама като те гледам от за теб вече всичко може да се очаква ....

Лъчезаре, в тая връзка да ти припомня че рожденият ни ден с бате ти Ванчо е на 06.02 .....да не забравиш да ни поздравиш точно на деня Изображение
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 07 Яну 2011, 21:22

Не разбирам темата за какво или кого е?
Лъчо, този ден, както и вчерашният са Свети дни. Обичайно е да се празнуват почитат Богородица и Йоан. Те са едни от най-великите Светии. Всякакво тълкувание извън Светото такова е глупост и грехота!

П.П. На ръба съм да изтрия темата, но не искам пак да съм определен, като враг№1 на нацията или постсиндикализма в министерството, та се въздържам...ЗАСЕГА!
КОМИСАР

Мнениеот GKrIvan » 07 Яну 2011, 22:45

Ей колеги съфорумци,днес е Велик ден в християнският календар,заради един човек който не ви харесва ще трябва ли да вгорчим празника на всички останали,а те никак не са малко.А да поздравим всички именници независимо от всичко. А светията и аз съм анатемосвал,но въпреки всичко го поздравявам за празника. http://vbox7.com/play:1bcd3922 Едното няма нищо общо с човешкото отношение един към друг.
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 07 Яну 2011, 22:55

GKrIvan написа:.А да поздравим всички именници независимо от всичко. http://vbox7.com/play:1bcd3922

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ОТ МЕН! ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ! И ПРЕДИ ВСИЧКО МНОГО ЗДРАВЕ! УСПЕХИ ВЪВ ВСЯКО НАЧИНАНИЕ!

Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот m-r_Vekilski » 07 Яну 2011, 22:57

Lord написа:Не разбирам темата за какво или кого е?
П.П. На ръба съм да изтрия темата, но не искам пак да съм определен, като враг№1 на нацията или постсиндикализма в министерството, та се въздържам...ЗАСЕГА!

Уважаеми Лорд, не вярвам да не си разбрал темата за какво или кого е, но ако е така ..ще помогна .
Изображение
и сега , искам реванш от твоя страна ....това титла ли е или ...диагноза?
Изображение
За да не ставаш враг№1 на нацията или постсиндикализма в министерството, не прави нищо ;)
MASTER-A има много мъртвородени теми тук :lol:
Изображение
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот m-r_Vekilski » 07 Яну 2011, 23:22

Ако все пак решиш да направиш нещо, премести я тук...viewtopic.php?f=16&t=832 ....това е най-подходящото място за нея ;)
и не само за нея де....обедини му ги в един том.
Изображение
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Следваща

Назад към Извън темите