Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
kapandura написа:Hammer написа:Що се сети чак сега за шесте искания ??? Ти от колко време си член на УС на СФС колко пъти си повдигнал този въпрос а чак сега се сещаш ???
ОТ НК на СФСМВР проведена на 25-26.07.09г. във Велико Търново съм член на УС.
Тоест 3 месеца Хамър.
Въпреки това от създаването на СФСМВР, единствено само и за своя сметка, присъствах на почти всичките проведени срещи на стария УС.
Въпреки, че при учредяването на СФС си направих отвод от предложението да съм част от първия УС.
Относно 6-те искания, същите винаги са стояли на първо място в мненията ми.
Не случайно когато имаше решение на УС да се спре http://www.sfsmvr.eu/ пуснах точно тях в заглавната страница на сайта и се спряха публикациите до отмяна на забраната.
Що ли си повтарям като стара грамофанна плоча.
Вземи преди да напишеш нещо първо прочети.
С теб се знаем от доста време, знаеш че точно мен ме атакуваха за това, че изнасям информация по форумите.
kapandura написа:........
Добре.
Хайде да пишем по темата
kapandura написа:По темата.
ССП е начин да се забавят, да се манипулират, да деградират синдикатите в МВР.
Нека си припомним 6-те искания???
Като последен акт на безсилие е намесата във вътрешните дела от Павлин Димитров към СФСМВР.
Днес се състоя извънредно заседание на ССП с точка единствена - Представителството на СФСМВР в МВР. Заместник-министърът на вътрешните работи Павлин Димитров заяви, че на този етап няма да приеме демократично излъчените представители на УС и ФКК, които УС реши да участват от името на СФСМВР в ССП, докато няма промяна на вписаните в съда обстоятелства. На въпроса чии позиции тогава ще изразява г-н Павлов, при положение, че организацията е снела от него доверие и е взела решение той да не представлява позициите й в МВР, г-н Димитров не можа да даде отговор.
От http://www.sfsmvr.eu/
Не случайно на едно от въпросните събрания на ССП рашев предложи да се създадат подобни на рег. ниво.
Явно добре работи.
kapandura написа:Добре.
Хайде да пишем по темата
kapandura написа:
Смятам и винаги съм смятал, че подзак. норм. документи, които не кореспондират със зак. в РБ трябва да се атакуват по съдебен ред.
kapandura написа:Та за рег. ССП.
С кого ще седнеш на една маса? С казионните синдикати ли?
Каква беше идеята при създаването на СФСМВР?
Не беше ли обединяването на хората в един синдикат?
С легитимирането на рег. ССП се легитимират и въпросните структури.
Това ли е политиката на СФСМВР?
Ако Хитлер нападне ада, аз най-малкото ще спомена с добро дявола в Камарата на общините.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта