ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот daniela_suzi » 02 Дек 2010, 20:47

Lord,ха здравей!Отдавна не сме се засичали в туй виртуално пространство.Идвай да ударим по едно и да си похортуваме сладко!!! ;)
Изображение
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 02 Дек 2010, 20:59

Здравей! :D
Мнооооого, много бач, през последните седмици, а повънка няма нет, та затуй. Дано се кротнат нещата, а ако е рекъл и който трябва може и няколко дни отпуск да ползваме и да се засечем тук-там във форума. :D
КОМИСАР

Мнениеот evelina » 04 Дек 2010, 12:12

Lord написа:
evelina написа:.....Все едно си на изложба на склуптори,така го написа..... :lol: :lol: . Шегувам се. ;)

:D Неееее, в пивница съм, ако искаш почерпи ме за да се убедиш :mrgreen:
Иначе каквитими скулптури са ти в главата, най-красивото произведение на изкуството в този свят е жената. ;)

За теб жените,за мен мъжете.. :lol: ;) Та какво викаш...да ме по4ерпиш ли нещо до4ух... :lol: :lol: Поръ4вай, 4ерпя те...! :P Ама само Лорда,ся да не се втурнете вси4ките... :lol:
evelina
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот daniela_suzi » 07 Дек 2010, 21:10

Изображение
Помооооооооооооооощ,храната ми се бунтува!!!Няма ли сервитьори тук да дойдат на помощ!!! :lol:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 07 Дек 2010, 22:18

daniela_suzi написа:Помооооооооооооооощ,храната ми се бунтува!!!Няма ли сервитьори тук да дойдат на помощ!!! :lol:

:roll: Амчи, ша ся бунтува, я! Добре, че не избягала йощ, кът ядеш хръна за зайци... :lol: :mrgreen:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот daniela_suzi » 08 Дек 2010, 09:38

slaron написа:
daniela_suzi написа:Помооооооооооооооощ,храната ми се бунтува!!!Няма ли сервитьори тук да дойдат на помощ!!! :lol:

:roll: Амчи, ша ся бунтува, я! Добре, че не избягала йощ, кът ядеш хръна за зайци... :lol: :mrgreen:

Малииииииииииииииии,да знаеш че верно така е станало! :lol: Сигурно съм била сънена и по грешка съм взела яденето на домашния ми любимец. ;) Като се замислям разбирам защо започна да ме гледа на гюрунтия като вляза в кухнята!!! :roll: :lol:
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 08 Дек 2010, 11:45

daniela_suzi написа:Малииииииииииииииии,да знаеш че верно така е станало! :lol: Сигурно съм била сънена и по грешка съм взела яденето на домашния ми любимец. ;) Като се замислям разбирам защо започна да ме гледа на гюрунтия като вляза в кухнята!!! :roll: :lol:

Амиии... за да не те гледа на кестерме, скрий го у тенджерата! Под налягане! :roll: Заедно с храната му! :mrgreen:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот m-r_Vekilski » 10 Дек 2010, 00:54

Само не ми стана ясно....храната до него ли трябва да бъде или в него
Изображение
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 10 Дек 2010, 10:41

m-r_Vekilski написа:Само не ми стана ясно....храната до него ли трябва да бъде или в него

Около него, майоре, около! :mrgreen: Ииии... хубавичко да се задуши! ;) А след това Дани да вика! Силно! НАС!!! :lol: :mrgreen:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Валентина » 10 Дек 2010, 14:25

Тази вечер кръчмата работи за админа! Честит рожден ден и наздраве!Изображение Изображение
Изображение
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите