Защо МВР не работи???

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Защо МВР не работи???

Мнениеот Хела » 08 Юли 2010, 10:07

raiani написа:тук някой има май проблем със сексуалната си ориентациая :o :shock: :lol:

Имам чувството, че написа това, само за да ме заговориш. :shock:
Отпусни се, ненужно много интерпретираш. Всички вече видяхме, че запекът в мисленето ти не води до никъде.
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот GKrIvan » 08 Юли 2010, 10:34

Май темата е отворена за да си почешем пръстите а не за реални проблеми които наистина подлежат на обсъждане.Ако огледате всичките страници май само за 1 ще се събере нещо съществено.Друугото е :evil:
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот raiani » 17 Сеп 2010, 21:54

И какъв е изводът???? :?
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот BARETATA » 17 Сеп 2010, 23:16

Мое мнение , има доста проблеми в МВР , но нека с риск за прозвуча скучно , достойни служители са все оше в редовете на МВР . Определено в някои случаи МВР наистина не работи , къде заради зле структурираното ни ЗМВР - в някои аспекти - къде от тоталната демотивация и безхаберие на определени служители . Все пак не бива заради определени личности да " яде дървото " останалата част от състава на МВР. Надявам се , поне малко да съм дал някаква представа под формата на извод.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 18 Сеп 2010, 09:48

Вариантите са два : или не е нарушил това за което го обвиняват , или просто Ръководителят не желая да взима отношение , предвид самият служител - знаеш за какво говоря ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот raiani » 19 Ное 2010, 01:04

от няколко дни ми се налага да търся помоща на МВР И МОГА ДА КАЖА ,4е мом4етата си вършат работата страхотно,или до толкова,до колкото им позволява законът,каквито и хора да има в системата-ДОБРЕ Е ,4Е ГИ ИМА :) :) ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИ4КИ ,КОИТО НЕ СПЯТ...........КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ;) ;) ;)
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот BARETATA » 19 Ное 2010, 17:13

Добри думи , хубаво е да се чуват по-често и все за хубави поводи , а не само когато се налага да се опира до МВР . Да сме живи и здрави само
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 19 Ное 2010, 22:37

raiani написа:от няколко дни ми се налага да търся помоща на МВР И МОГА ДА КАЖА ,4е мом4етата си вършат работата страхотно,или до толкова,до колкото им позволява законът,каквито и хора да има в системата-ДОБРЕ Е ,4Е ГИ ИМА :) :) ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИ4КИ ,КОИТО НЕ СПЯТ...........КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ;) ;) ;)

Не знам за какво иде реч, но Ви благодаря от името на всички колеги, които и тази нощ работихме. Всеки на някого е помогнал. Обикновено резултата от нашият труд не се вижда от обществото, пък и не е нужно, но още веднъж благодаря!
КОМИСАР

Мнениеот evelina » 20 Ное 2010, 13:31

raiani,аз също не съм служител в МВР и имам въпрос към твоя милост...! Как можеш да знаеш,че системата не работи,щом не си в нея и отговора е само един....,от медиите,които доста често пишат и говорят глупости. Това е моето скромно мнение...! И си е чиста обида да пишеш глупости за хора,които се скъсват по цели нощи и дни от работа,които доста често пренабрегват доста лични неща,та на такива като теб и мен да ни е спокойно...!
evelina
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот evelina » 20 Ное 2010, 14:27

Опа...,прибързах с коментата май.....ша ма извинш... :D
evelina
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Другите за нас