Много бързо се затваря възможността за корекция на мнението, та ето и снимката.
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
katana написа:Лъчезар Серафимов написа:Цитирай даренията, защо лъжеш?
УС на СФСВР решава да се вземат дарения от 60лв.
Обидно обръщение,изтрито от екипа на PoliceBG
Как не те е срам.
Серафимов, с това изказване наруши Етичния кодекс за поведение на държавните служители в МВР, имам предвид обръщението Offtopic и съответно чл. 9 "Държавният служител се отнася с уважение към всички представители на обществото.".
Считам, че проявяваш недопустимо за държавен служител поведение. Според мен, особено след като многократно си споменавал, че си такъв, всички, които четат тук, знаят, че си държавен служител от МВР. От нас се очаква да сме на ниво не само по време на работа, а и извън нея.
Очаквам до 15.11.2010г. да се извиниш тук, в тази тема на форума, със същия шрифт и вид на текса.
Не забравяй чл. 50 от цитирания Кодекс /"50. Държавен служител, който е станал свидетел на неетично или опасно поведение, на насилие, нехуманно или обидно отношение към което и да е лице от страна на друг държавен служител, предприема действия за прекратяването им и докладва на ръководителя си, независимо от положението в йерархията на извършителя на подобни действия."/.
При ползване на правото ти на свободно изразяване не можеш да засягаш правата на другите хора. Независимо от твоите възгледи, нямаш право да ме обиждаш. Ако смяташ, че съм направил нещо нередно, има законов ред, по който да минеш. Призовавам те да започнеш да се държиш като разследващ полицай и да спреш да уронваш престижа на професията.
Лъчезар Серафимов написа:За мен ти си лъжец, крадец, както и В.Попов.
малкия написа:Лъчезар Серафимов написа:За мен ти си лъжец, крадец, както и В.Попов.
Я, доскоро бях само лъжец, вече и крадец съм станал - ако, разбира се, не става дума за някой друг В. Попов.
Ако обаче г-н Серафимов визира моята скромна особа, дано намери време да спомене и какво точно съм откраднал - дали пак някой смартфон, дали нещо друго...
....
П Р О Т О К О Л
№ 24
от заседание на Управителния съвет на СФСМВР
Днес, 02.10.2010 г. в град Плевен от 12,00 часа се проведе редовно заседание на Управителния съвет на СФСМВР.
.....
РЕШЕНИЯ
По т. 1. Бяха изслушани предложения за ПР от Мажд Алгафари и представителя на „Дженерали” Емилиян Георгиев.
И. Кузманов: Предлагам да се сключи тримесечен договор с агенция на Мажд Алгафар за осъществяване на връзки с обществеността /PR-услуги/ с месечно възнаграждение 2500/две хиляди и петстотин/color] лева с ДДС на месец, като следващият УС може да вземе решение дали да бъде продължен договора при изрично поставени финансови условия от Мажд Алгафари за 4000/ четири хиляди / лева на месец.
Гласували – 12 ЗА
Против – 0
Въздържали се – 1
Решение: – приема се
От мое име и от името на колегите от УС на СФСМВР изказвам специална благодарност на "Леопард-М"-Мадж Алгафари,за предоставената качествена и безплатна преводаческа услуга!
Илия Димитров Кузманов,ЧЛЕН на СД на СФСМВР при 05 РУ СДВР,
член на УС на СФСМВР
„По повод излязлата в медиите информация, че братът на Нидал Алгафари Магж бил PR съветник на федерацията на служителите на МВР, Грозев призна, че това е истина. На въпрос на водещия на „Свободна зона” „защо е нужен такъв специалист на подобна формация”, Галентин Грозев поясни, че Мадж Алгафари спомага идеите и исканията на федерацията да добият публичност.”
Галентин Грозев в студиото на „Свободна зона” по ТВ+ 23.10.2010
иосъществяване на връзки с обществеността /PR-услуги/
качествена и безплатна преводаческа услуга
Sir Humphrey написа:На този свят безплатно е само сиренето в капана за мишки.
Маргарет Тачър
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта