Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот BARETATA » 11 Ное 2010, 02:01

Уважаеми Дами , задават се празници , подгответе се . Ние - мъжете - сме готови за Вас по всяко време.Говоря като Общ знаменател и ние и Вие , някой да не се обиди сега :lol: :lol: :lol: . Айде малко да ни изненадата а ??? :D
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Добро Утро » 11 Ное 2010, 09:49

BARETATA написа:Уважаеми Дами , задават се празници , подгответе се . Ние - мъжете - сме готови за Вас по всяко време.Говоря като Общ знаменател и ние и Вие , някой да не се обиди сега :lol: :lol: :lol: . Айде малко да ни изненадата а ??? :D

Какви празници Барета? :roll:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 11 Ное 2010, 18:55

Е как какви , първо моят Рожден ден идната седмица,а след това Коледните и Новогодишните.Все пак не са толкова далеч тия празници :)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 11 Ное 2010, 19:03

BARETATA написа:Е как какви , първо моят Рожден ден идната седмица,а след това Коледните и Новогодишните.Все пак не са толкова далеч тия празници :)

Абеее, за Коледа и Нова година - то е ясно! :roll: Неизбежни са... уффф!

Ама я ми кажи - ний как да разберем за твоя ЧРД? :D И с какво да се подготвяме, как? С торта ли, с боза ли, с еротични танци ли, с песнички и стихчета ли, с какво? :roll: :lol: :mrgreen:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот BARETATA » 11 Ное 2010, 19:06

С всичко това ,което си описала и по-принцип както миналата година ,така и сега трябва долу в ПОЗДРАВЛЕНИЕ да ми излезе името ,че имам Рожден ден . Аз тогава съм след нощна смяна,така чеее еротичните танци са добре дошли :lol: :lol: :lol:
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 11 Ное 2010, 19:09

BARETATA написа:С всичко това ,което си описала и по-принцип както миналата година ,така и сега трябва долу в ПОЗДРАВЛЕНИЕ да ми излезе името ,че имам Рожден ден . Аз тогава съм след нощна смяна,така чеее еротичните танци са добре дошли :lol: :lol: :lol:

:shock: След нощна? Еротични танци!? Леле!!! :shock: :o А дали ще ти е до това - кой да ти кааажееее ... :lol: Баретич, респект!!! 8-)
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот BARETATA » 11 Ное 2010, 19:11

Чакай сега,след нощна в смисъл вечерта с тия танци,малко да поспя - датата е 18.11 , така че действайте :D :lol: :D
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 11 Ное 2010, 19:39

BARETATA написа:Чакай сега,след нощна в смисъл вечерта с тия танци,малко да поспя - датата е 18.11 , така че действайте :D :lol: :D

Добре, шефе, шом разрешаваш... :lol: :mrgreen:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот BARETATA » 11 Ное 2010, 19:42

Няма такива работи шеф-"меф",зарадвайте ме или да не се надявам :? ;) :idea:
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 11 Ное 2010, 19:52

BARETATA написа:Няма такива работи шеф-"меф",зарадвайте ме или да не се надявам :? ;) :idea:

"Очаквай... неочакваното!!!" :mrgreen:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите