СФСМВР в медиите

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР в медиите

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 10 Ное 2010, 23:57

NANIOX написа:
Лъчезар Серафимов написа:НЕЩАТА, КОИТО НЯМА ДА СЕ СЛУЧАТ.
1.Ако няма доказани нарушения и престъпления от страна на изключените от СФСМВР Иван Павлов, Юри Александров, Жоро Кандев, Маргарита Кротнева, да бъдат възстановени като членове на СФСМВР.
2.Да не се търси отговорност на хората причинили горното / цел обединяване/.
3.Сливане на ССМВР със СФСМВР/ цел обединяване/.
4. Промяна на Устава на СФСМВР в часта си СД към УС на СФСМВР, а по-точно във всеки областен град само по едно СД/за гр.София две, София град и София област.
5.Промяна на Устава на СФСМВР в часта си 7 члена на УС, един председател и 6 регионални отговорници.
6.Възстановяване на правомощията на В.Стоева.
7. Възстановяване на средствата дарени от физ. и юр. съгласно решение на УС/цел независим/.
8.Избиране на председател, който да получава заплата от СФСМВР /цел независим/.
9.Независим одит и премахване на ФКК.
Май това стига....

Като се зачетох по-подробно,има доста логика..................

Благодаря.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Lord » 11 Ное 2010, 00:03

Това казах, нека всички говорят с езика на разума, а не на злобата.

Наско, убеден съм, че Лъчо следва своята логика, убеден съм, че тя ще противоречи на нечия друга, но ще получи отговор с аргументи.
Това е хубаво.
Стига с отрицаето на различното, стига с реплики, като "Смърт, Ела ми на живо и др. подобни".

Казано е: "В спора се ражда истината!", но в спора, а не в заклеймяването, нали?!
КОМИСАР

Мнениеот NANIOX » 11 Ное 2010, 00:05

Lord написа:Това казах, нека всички говорят с езика на разума, а не на злобата.

Наско, убеден съм, че Лъчо следва своята логика, убеден съм, че тя ще противоречи на нечия друга, но ще получи отговор с аргументи.
Това е хубаво.
Стига с отрицаето на различното, стига с реплики, като "Смърт, Ела ми на живо и др. подобни".

Казано е: "В спора се ражда истината!", но в спора, а не в заклеймяването, нали?!

Абсолютно си прав.На бялото не мога да кажа черно...... ;)
Вече си имаме и тема......ЧЕСТ,КОЛЕГИАЛНОСТ,ДОБЛЕСТ,ДЪЛГ............... ;)
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот малкия » 11 Ное 2010, 00:08

Може би щеше да има логика, ако забравим за какво и как гласува писалият го на извънредната Национална конференция през декември миналата година.
Защото в преминаването от "Да живее Иван Павлов!" през "Долу Иван Павлов!" отново до "Да живее Иван Павлов!" аз лично не виждам особена логика. Поне не и ако търпящият такава метаморфоза не си признае, че (най-малко) веднъж-два пъти сериозно е сбъркал.
Не виждам особена логика и в това да напуснеш с шум една организация, а после също толкова шумно отвън да даваш акъл какво и как да се оправи в същата тази организация. Всеки си има право на мнение, разбира се, но на мен ми се струва, че в конкретния случай точно откъм логика нещо куца.
Колкото до това има ли или няма подкрепа настоящият УС - редовната Национална конференция е след по-малко от 20 дни. На нея въпросният УС ще трябва да се отчете пред тези, които избраха членовете му преди близо година (и които останаха да работят заедно с него през тази година) и единствено тяхната оценка бих приел за меродавна.
Синдикат

Мнениеот Lord » 11 Ное 2010, 00:14

NANIOX написа:.......Вече си имаме и тема......ЧЕСТ,КОЛЕГИАЛНОСТ,ДОБЛЕСТ,ДЪЛГ............... ;)

:oops: излизаме от темата и раздела..., що ли ми трябваше, ама то е, като стъклена вата, сърби, приятелю и не можеше да го стискам... :oops:

Всъщност не съжалявам, че споделих за пореден път мислите си в нашия форум, само мога да благодаря на Съра, Ото, kkarakashev, slaron, BARETATA, Raptor, GKrIvan и теб!
КОМИСАР

Мнениеот NANIOX » 11 Ное 2010, 00:18

Lord написа:
NANIOX написа:.......Вече си имаме и тема......ЧЕСТ,КОЛЕГИАЛНОСТ,ДОБЛЕСТ,ДЪЛГ............... ;)

:oops: излизаме от темата и раздела..., що ли ми трябваше, ама то е, като стъклена вата, сърби, приятелю и не можеше да го стискам... :oops:

Всъщност не съжалявам, че споделих за пореден път мислите си в нашия форум, само мога да благодаря на Съра, Ото, kkarakashev, slaron, BARETATA, Raptor, GKrIvan и теб!

Няма за кякво да съжеляваш,напротив колкото повече говорим за тези думички,толкова по-лесно ще ги върнем в ежедневието си................
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 11 Ное 2010, 00:20

Lord написа:

Наистина говната са големи, то е видно.
На мен не ми благодари и не е нужно.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Lord » 11 Ное 2010, 00:22

малкия написа:Може би щеше да има логика, ако забравим за какво и как гласува писалият го на извънредната Национална конференция през декември миналата година.
Защото в преминаването от "Да живее Иван Павлов!" през "Долу Иван Павлов!" отново до "Да живее Иван Павлов!" аз лично не виждам особена логика. Поне не и ако търпящият такава метаморфоза не си признае, че (най-малко) веднъж-два пъти сериозно е сбъркал.
Не виждам особена логика и в това да напуснеш с шум една организация, а после също толкова шумно отвън да даваш акъл какво и как да се оправи в същата тази организация. Всеки си има право на мнение, разбира се, но на мен ми се струва, че в конкретния случай точно откъм логика нещо куца.
Колкото до това има ли или няма подкрепа настоящият УС - редовната Национална конференция е след по-малко от 20 дни. На нея въпросният УС ще трябва да се отчете пред тези, които избраха членовете му преди близо година (и които останаха да работят заедно с него през тази година) и единствено тяхната оценка бих приел за меродавна.

Моля да ми позволиш една вметка: Повечето от посещаващите и участващите във форума не знаят неща от кухнята. Не, че се подлага на съмнение изложеното от теб или друг, но просто всички имайте предвид, че на много хора конкретни цитирани имена не им говорят нищо. А, и не е нужно.
Относно демократичността на устава, правото на избор на всеки и останалото - браво. Звучи повече от добре!
КОМИСАР

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 11 Ное 2010, 00:25

Лъчезар Серафимов написа:
NANIOX написа:
Лъчезар Серафимов написа:НЕЩАТА, КОИТО НЯМА ДА СЕ СЛУЧАТ.
1.Ако няма доказани нарушения и престъпления от страна на изключените от СФСМВР Иван Павлов, Юри Александров, Жоро Кандев, Маргарита Кротнева, да бъдат възстановени като членове на СФСМВР.
2.Да не се търси отговорност на хората причинили горното / цел обединяване/.
3.Сливане на ССМВР със СФСМВР/ цел обединяване/.
4. Промяна на Устава на СФСМВР в часта си СД към УС на СФСМВР, а по-точно във всеки областен град само по едно СД/за гр.София две, София град и София област.
5.Промяна на Устава на СФСМВР в часта си 7 члена на УС, един председател и 6 регионални отговорници.
6.Възстановяване на правомощията на В.Стоева.
7. Възстановяване на средствата дарени от физ. и юр. съгласно решение на УС/цел независим/.
8.Избиране на председател, който да получава заплата от СФСМВР /цел независим/.
9.Независим одит и премахване на ФКК.
Май това стига....

Като се зачетох по-подробно,има доста логика..................

Благодаря.

Не търся конфронтация, напротив.
Защо ли тази злоба от страна на Валенти, или просто страх?
Не знам хора....
Незнам.........
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот SFS » 11 Ное 2010, 00:32

Лъчезар Серафимов написа:
Nabora написа:За сведенение на всички агенции дето не могат да броят и си правят тълкувания по схемата -джаста праста;
Около 300 служители на МВР, 300 кабагайди, 300 румънски гости и 300 граждани бяха на протеста в София на 07.11.2010 година :idea: :arrow: :arrow: :arrow:

Факт е че настоящия УС няма подкрепа.
Въпроса е какво трябва да се промени, за да се промени и в позитивен план случващото се в организацията, както и да се продължи в правилния път.
Ако някой желае бих могъл да споделя тук своето мнение, ако ли не здраве да е.

Как го видя това че УС няма подкрепа?
Може би се включвате защото Галентин назова истинските причини?
Виждам, че с Лорда запявате една и съща песен!
И не само вие двамата а и платените драскачи веднага го атакуваха!?
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР