малкия написа:Шапка свалям на автора на идеята за стикера!
И му дъжа една бира...
Откровено да ти кажа не го знам кой е, а и не питам.
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
малкия написа:Шапка свалям на автора на идеята за стикера!
И му дъжа една бира...
BARETATA написа:Обръщение на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов към служителите на МВР
Ръководството на министерството провежда последователна и отговорна политика за подобряване на материално-техническото осигуряване и условията на труд.
http://press.mvr.bg/NEWS/news101104_06.htm
и някои ОДМВР в страната са получени безвъзмездно 10 употребявани пожарни автомобили с оборудване и 322 пожаро-техническо въоръжение и лични предпазни средства на стойност над 300 000 евро.
5 843 603,20 евро. Финансирането от ЕФРР е 4 956 544,23 евро и от бюджета на МВР - 74 263,67 евро. Проектът е одобрен през април 2010 г. и е с продължителност - 21 месеца.....
Уважаеми,
Ще имаш да вземаш, уважаеми!
Sir Humphrey написа:И последно: чак сега забелязвам (макар че днес обръщеинето дойде по електронна поща и съм го чел) как започва обръщението:Уважаеми,
Едно голо "Уважаеми,"! Няма "колеги", няма служители на МВР", няма "говеда", няма "баламурници".... Няма нищо. Едно голо "Уважаеми,"....
Веднага правя асоциация с реплика, с която бих отсвирил някого:Ще имаш да вземаш, уважаеми!
Бай Ставри написа:lasthero написа:1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и пряка реклама, политическа агитация и др. подобни.
В изтритото ми мнение не се съдържаше никаква политическа реклама или агитация. Посто съвсем свободно изразих мнението си за протеста. Това е поредното доказателство, че този форум, е сателит на върхушката в ръководството една синдикална организация, която изразява политическиге интереси на една политическа сила.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта