Дебнат двама катаджии на магистрала "Тракия" скрити в близките храсти. В далечината се заформя облак прах, който приближава доста бързо към засадата им.
По-опитния катаджия загледал облака през бинокъла и завикал на по-неопитния си колега:
- Бързо, сваляй панталоните и тичай с вдигната стоп палка на средата на платното!!!
- Ама ... как така да свалям панталоните, и да заставам на средата на платното? - зачудил се новака, мислейки, че шефа е превъртял.
- Абе, бърже бре, ти български не разбираш ли, това е заповед, панталоните долу и на средата на платното!
Какво да се прави, новобранеца се подчинил, смъкнал гащите и гол застанал на средата на платното, загледан в бясно приближаващия облак прах.
Постепенно от облака започнал да се различава силуета на спортен сребрист Мерцедес, който фучал с бясна скорост към полуголия полицай на платното.
Стиснал очи полицая и вече се виждал на оня свят, когато Мерцедеса със свирене на гуми спрял на около 50 см пред него, отворил очи невярващо полицая и гледа от колата слиза страховита блондинка, която била вперила сините си очи в мъжкото му достойнство, с поглед изпълнен с досада.
И тогава проговорила:
- Пак ли проба за алкохол, господин полицай?
Хубава лунна нощ, вървят Сашето и Ванката из парка.
Изведнъж Сашето казва:
- Ванка, знаеш ли, че американците са стъпили на Луната?
Погледнал Луната Ванката и отговорил:
- Хм, Саше, тогава ние ще стъпим на слънцето!
- Как бе, Ванка, там е много горещо?
- Много си тъп бе, Саше, ние ще стъпим през нощта!
Една жена отива на работа цялата сияеща.
- Какво става? - питат я колежките й.
- Невероятен секс - отговаря тя.
- Стига, ма, с кого?
- С мъжа ми, с кого.
- Че вие сте женени от 15 години!
- Оле, направо чудо - значи, снощи първо два часа любовна игра, после един час секс и накрая четири часа гушкане.
- Олееее, блазе ти!
Отива мъжът на работа.
Гледат го колегите му подпухнал - едва ходи.
- Какво става бе, братче, защо си като парцал?
- Остави се, брат, страшна работа. Снощи пийнах малко и мойта реши да правим секс. Ужас! Първо два часа не мога да го вдигна, после един час не мога да свърша и накрая като се ококорих - четири часа не мога да заспя!

Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал "Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне!" и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
- Добрее... Днес имах тежък ден, края на смяната ми е, освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!